Ana sayfa Sosyal Medya İddialı atv dizisinden ayrılan Işıl Yücesoy’un mesajı genç meslektaşları için yol gösterici oldu!

İddialı atv dizisinden ayrılan Işıl Yücesoy’un mesajı genç meslektaşları için yol gösterici oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde başrollerde yer alan isimlerden birisi de usta oyuncu Işıl Yücesoy oldu. 2016-2018 yıllarında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinden sonra yeniden uzun çalışma süresi olan bir televizyon dizisiyle ekranlara dönüş yapan Işıl Yücesoy, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başarısına önemli katkılar yaptı.

1945 yılında dünyaya gelen ve 77 yaşında olan usta oyuncu, birçok genç ismin yoğun çalışma süreleri nedeniyle uzak durmak istediği televizyon projelerinde varlık sergileyerek önemli bir mesaj vermiş oldu. Sezon başından bu yana Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Gülendem karakteri için büyük emek veren, yoğun set ortamından şikayet etmeden genç meslektaşlarına örnek olan Işıl Yücesoy, hikayeden ayrılacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Usta oyuncu, bu ayrılığını duyururken yine genç meslektaşlarına bir mesaj daha verdi. 77 yaşında olmasına rağmen oyunculuk mesleğine olan aşkını da ifade eden Işıl Yücesoy, dinlenmeyi değil yeniden farklı projelerle hayranları ile buluşacağını ifade etti.

Dizi setlerinden kopmasına rağmen sahne çalışmalarına ağırlık verme kararı aldığını ortaya koyan usta oyuncu, tiyatro ile yeniden izleyicilerle buluşacak.

Geçtiğimiz Haziran ayından bu yana neredeyse 1 yıl boyunca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için emek verdiğini hatırlatan Işıl Yücesoy, ekip arkadaşlarına teşekkür ederken, yeni işler üretmeye yönelik heyecanını da şu sözlerle ifade etti:

“Haziran ayından beri emek verdiğim ve yaşar hale getirmeye çalıştığım Gülendam’la ile veda zamanı geldi. Kendi isteğimle ayrılırken beni bu yolculukta sevgi ve saygısıyla yalnız bırakmayan basta oyuncu arkadaşlarıma ve tüm Ben Bu Cihana Sığmazam emekçilerine çok teşekkür ediyorum. Her bitiş yeni bir başlangıç, siz sevgili seyircilerimle yeni maceralarda göz göze, gönül gönüle olmak dileğimle, sevgiler….”

Işıl Yücesol, yeni maceralarda yeniden izleyicileri ile buluşacağını vurgulayarak, 77 yaşında olmasına rağmen sahnelerden ve setlerden kopmayacağını da vurguluyor ve genç meslektaşlarına da güzel bir örnek sergiliyor.

İddialı atv dizisinden ayrılan Işıl Yücesoy'un mesajı genç meslektaşları için yol gösterici oldu! 7