Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinde takdir edilmesi gereken istikrar tablosu!

Ömer dizisinde takdir edilmesi gereken istikrar tablosu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır ikilisinin başrolündeki Ömer dizisinin güçlü hikayesi milyonlarca izleyiciyi derinden etkiliyor. Dizinin sezon başından bu yana sergilediği reyting performansı da dikkatlerden kaçmıyor.

Sezonun sonuna doğru gelinmesine ve havaların ısınmaya başlaması sonrasında izlenme oranlarının azaldığı bir ortama rağmen, Ömer dizisinin reytinglerindeki istikrar dikkatlerden kaçmıyor.

Ömer ile Gamze karakterlerinin aşkının sıcaklığının yaşandığı son bölümlerde de dizinin güçlü hikayesi sayesinde izleyicilerin konsolide olarak ekran başına geçtikleri ve büyük merakla hikayeyi takip ettikleri görülüyor.

Star TV’nin bu sezon Yalı Çapkını dizisi ile birlikte en istikrarlı yapımlarından birisi haline gelen Ömer dizisinin ikinci sezonda da yayınlanması bekleniyor.

Dizinin şimdiye kadar 17 bölümü ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının alternatif projelerinden birisi olan Ömer dizisinin 17. bölümünde elde edilen reytingler AB ve ABC1 kategorilerinde birincilik getirdi. Tüm kişiler kategorisinde ise dizinin küçük bir farkla Alparslan dizisinin hemen ardından ikinci sırada bulunduğunu hatırlatalım.

İsrail yapımı olan Shitsel dizisinin uyarlaması olan Ömer, aşkın her şeyin üstesinden gelebileceğine yönelik verdiği umut dolu mesajlar ile bu kadar yoğun ilgi çekiyor.

Türkiye’de genç bir erkek ile, orta yaşlı ve çocuğu olan bir kadının aşk yaşaması, ailelerin verdiği yoğun itirazlara rağmen onların yollarından dönmemesi konusu güncel hayata da dokunuyor. Dizinin hikayesindeki gerçekçilik nedeniyle de Ömer dizisinin reytingleri istikrarlı bir grafik çiziyor ve bunu başarmak da her yapıma nasip olmuyor.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer dizisinin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

ÖMER, her pazartesi saat 20.00’de Star’da izleyicilerle buluşmaya devam edecek.