Ana sayfa Sosyal Medya Salih Bademci yine büyüledi, Dilek Taşı dizisine sosyal medyada güven oyu verildi!

Salih Bademci yine büyüledi, Dilek Taşı dizisine sosyal medyada güven oyu verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Salih Bademci, bu sefer de Dilek Taşı dizisi ile hayranlarının karşısına çıktı. İlk bölümü 7 Eylül Perşembe akşamı Kanal D’de yayınlanan dizi, sosyal medyada geniş bir izleyici kitlesi tarafından desteklendi.

Dilek Taşı etiketinin gün boyunca gündemin üst sırasında kaldığı ve dizinin yayın saatinde de en çok konuşulan konunun yeni dizi olduğunu belirtelim. Salih Bademci de Mustafa Yılmaz karakteri ile dizinin en dikkat çeken ismi olarak öne çıktı.

Geçtiğimiz sezonlarda aynı dönem içinde birbirinden çok farklı karakterleri canlandırıp da izleyicileri her seferinde canlandırdığı rolün içine çeken, inandırıcılık unsuru en yüksek isimlerden olan Salih Bademci yine televizyon ekranında.

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi iki genç ve yetenekli ismin de dikkat çektiği Dilek Taşı dizisi başaldı. Sosyal medyada da Salih Bademci’ye övgü dolu mesajlar geliyor.

1980’li yıllarda geçen duygu yoğunluğu yüksek hikayesi ile de izleyicileri büyüleyen Dilek Taşı dizisinde Salih Bademci’nin yine hayranlarını mest ettiğini söylemek mümkün.

“Salih Bademci tek kelime ile süper” yorumlarının tüm sosyal medyayı kapladığı ortamda, dizinin hikayesinin de ilgi çekmesi ile birlikte Dilek Taşı projesinin izleyicilerden güven oyu aldığını söyleyebiliriz.