Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalnız Kurt dizisine atv yeniden şans tanıdı, ikinci sezonda her şey değişecek!

Yalnız Kurt dizisine atv yeniden şans tanıdı, ikinci sezonda her şey değişecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında bu sezonun en dikkat çeken dizilerinden olan Yalnız Kurt’ta yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’ın imzası bulunuyor. Türkiye’nin yakın tarihine odaklanan ve FETÖ terör örgütünün yapılanması ve ülkeye verdiği zararı anlatan bir hikayeye sahip olmasıyla Yalnız Kurt dizisi biraz da siyasi konulara da değinen bir yapım konumunda.

Hasan Denizyaran ile birlikte Damla Colbay’ın etkili işbirliği yaptığı Yalnız Kurt dizisinin en özel oyuncusu ise kuşkusuz yılların eskitemediği duayen Cihan Ünal oldu… Hem oyunculuğu hem de etkileyici sesiyle Yalnız Kurt dizisine usta oyuncunun büyük bir değer kattığını söylemek mümkün.

Hasan Denizyaran ile Damla Colbay ikilisi de başarılı bir sezonu kapatacak olmanın mutluluğu içinde. Yalnız Kurt dizisi 10 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan 20. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek.

3 aylık aranın ardından ise dizinin ikinci sezonunun başlaması bekleniyor. Verilecek olan bu arada ise büyük bir yenilenmenin yaşanması planlanıyor. Hem hikaye olarak hem de oyuncu kadrosu noktasında diziye yenilikler katmanın da gerekli olduğunu söyleyebiliriz.

Yalnız Kurt dizisi ilk başladığında büyük beklentilerle karşılandı ama izleyiciler senaryonun çok fazla şifre taşıması ve karakterleri güncel hayattaki kişilerle örtüştürememesi nedeniyle sıkıntı yaşamıştı.

Dizide anlatılan ve Türkiye’nin yakın tarihine de etki eden çeşitli olaylar ve sahneler yoğun şekilde kullanılsa da bunları gerçek hayat ile eşleştirememek birçok izleyiciyi yormuştu…

Yalnız Kurt dizisindeki bu hikaye anlatımı noktasında daha sadeleşmeye ihtiyaç olduğu da görülmüştü. Reytingleri çok da beklendiği gibi gitmese de atv, siyasi yönü de olan bu diziyi devam ettirme kararlılığı taşıyor.

Yalnız Kurt dizisi 20. bölümü ile birlikte sezon arası verecek ve gelecek sezonda da büyük değişimler ile birlikte yeniden izleyicilerin karşısına daha iddialı çıkması bekleniyor.