Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver, duyurdu, biletler kapış kapış! İstanbullu Gelin sonrası büyük buluşmaya geri sayım başladı!

Aslı Enver, duyurdu, biletler kapış kapış! İstanbullu Gelin sonrası büyük buluşmaya geri sayım başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İstanbullu Gelin dizisinde gelin-kaynana Süreyya ve Esma olarak ekranlara gelen İpek Bilgin ve Aslı Enver’in, dizide Osman karakterine hayat veren Güven Murat Akpınar’ın da yer aldığı Sırça oyunu, daha ilk günlerden tükenen biletleriyle konuşulmaya başlandı!

Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisi, yerli dizi tarihimize adını yazdıran ve uzun yıllar hatırlanacak bir yapım oldu. Usta oyuncu İpek Bilgin, Esma Sultan karakteriyle yine izleyiciyi her bölümde kendisine hayran bırakan bir performans sergiledi.

Dizide Özcan Deniz ve Aslı Enver de partner olarak başarılı bir iş ortaya koydular. İstanbullu Gelin dizisi, gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanmıştı ancak senaryoda pek çok değişiklik yapıldı dizi devam ederken. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden yazdığı kitabından alıntılandı hikaye. Fakat dizinin gidişatı, hikayedekinden giderek farklı bir şekilde sürdü, sonu da yine bambaşkaydı.

Aslı Enver, duyurdu, biletler kapış kapış! İstanbullu Gelin sonrası büyük buluşmaya geri sayım başladı! 8

İstanbullu Gelin dizisi, başarılı ve genç isimlerle, usta isimleri buluşturan bir yapım olarak ekranın unutulmazları arasında girdi. Yine son yılların çok konuşulan yönetmenlerinden Zeynep Günay Tan’ın imzasını taşıyan yapım, 3 sezon boyunca ekrandaydı. Deniz Koloş’un da ikinci yönetmenliğini yaptığı dizi, 2019 yılı Mayıs ayında 87. bölümüyle final yapmıştı.

Dizinin etkisi hala sürerken, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar, bu kez tiyatro sahnesine birlikte çıktıkları Sırça isimli bir oyun ile gündemdeler. Genç oyunculardan Cem Üzümcü’nün de rol aldığı oyunun biletlerinin kısa sürede tükenmiş olduğunu, Aslı Enver, instagram sayfasından duyurdu.

Aslı Enver, duyurdu, biletler kapış kapış! İstanbullu Gelin sonrası büyük buluşmaya geri sayım başladı! 9

Birlikte omuz omuza 87 bölüm uyum içinde çalışan üç oyuncunun, aradan geçen 3 yıldan sonra tiyatro oyununda buluşuyor olması, izleyiciler açısından da güzel bir sürpriz oldu. 22 Mart’ta Maximum Uniq Hall’da prömiyerini yapacak olan oyun için hazırlıklar devam ediyor.

Aslı Enver, oyunun 22 Mart’taki gösteriminin biletlerinin tükendiğini duyurdu. Satışa çıktıktan kısa bir süre sonra biletlerin tükenmesi, ilginin ne kadar büyük olduğunu da gösteriyor. Enver, bir sonraki gösterimin 30 Mart’ta olduğunu da yukarıdaki paylaşımında duyurmakta.

BKM, Craft ve IdPro’nun ise yapımcılığını üstlendiği Sırça, 20. yüzyılın en büyük tiyatro yazarlarından olarak bilinen Tennessee Williams’ın ABD çapında tanınmasını sağlayan ilk eseri.

Hira Tekindor tarafından çevrilen ve İbrahim Çiçek tarafından yönetilen Sırça, Sırça’nın uygulayıcı yapımcılığını Duygu Bayram, dekor ve ışık tasarımını Kerem Çetinel, kostümünü Nihal Kaplangı, müziklerini ise Ömer Sarıgedik yaptı.