Ana sayfa Dizi Haberleri İki büyük olay sonrasında Senden Daha Güzel dizisi için kötü günler başladı!

İki büyük olay sonrasında Senden Daha Güzel dizisi için kötü günler başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizisi Senden Daha Güzel, yaz döneminde çok ilgi çeken bir yapım olmasına rağmen, kış sezonunda ayakta kalmasının çok zor olduğunu tüm izleyiciler biliyor. Fox TV’de yaz döneminde salı akşamları yayınlanan dizi, artık Cumartesi akşamları ekrana geliyor.

30 Ağustos Salı günü başlayan Kusursuz Kiracı dizisi ile birlikte gün değişikliği kararı ile Senden Daha Güzel isimli romantik komedi hikayesi artık yeni gününde yayınlanıyor. Cumartesi akşamlar hem TRT1 ekranında Gönül Dağı hem de atv’de Kardeşlerim dizilerinin üçüncü sezonları da başladı.

Her iki dizinin de geçmişten gelen ve izleyicilerle bağlarının güçlü olması gibi bir durum var. Gönül Dağı da Kardeşlerim dizisi de milyonları etkileyen projeler ve yeni bölümleri de heyecanla bekleniyor. Zaten geçen sezon da Cumartesi akşamları bu iki dizinin karşısına getirilen hiçbir yapım ayakta kalamamıştı.

İki büyük olay sonrasında Senden Daha Güzel dizisi için kötü günler başladı! 7

Senden Daha Güzel dizisinin gün değiştirmesi kararının ardından yayınlanan 12. bölümün reytinglerinin oldukça düşük gelmesi erken bir final ihtimalini akla getirdi.

Burak Çelik ile Cemre Baysel ikilisinin çok başarılı bir uyum sağlamasının yanı sıra eğlenceli hikayesiyle de ilgi çeken dizide artık güzel günler geride kaldı.

Düşük gelen reytinglerin yanı sıra, hikayeye yönelik eleştiriler de artıyor. Sosyal medyada birçok dizi hayranı hikayenin artık sıradanlaşmaya başladığını ve ilerlemediğini düşünüyor.

Hem düşen reytingler hem de hikayenin zayıflamaya başlaması ile birlikte Senden Daha Güzel dizisi için erkin bir final ihtimali herkesin aklına düştü.

Fox TV’nin reytingleri düşen dizileri uzun süre devam ettirmediği de bilindiği için bir çok dizi hayranı, endişeyle 13. yeni bölümü bekliyor.10 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümün elde edeceği reytingler gelecek adına fikir verecektir.