Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen iddialı paylaşımıyla makyajsız da güzel dedirtti!..

Melis Sezen iddialı paylaşımıyla makyajsız da güzel dedirtti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D’nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz’de canlandırdığı ‘Derin’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu Melis Sezen dizinin final yapmasının ardından hayranlarıyla sosyal medya vasıtasıyla buluşuyor.

Sosyal medyadan sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan oyuncu, makyajsız fotoğrafıyla adından söz ettirdi. Doğal haliyle objektif karşısına geçen Melis Sezen, verdiği pozu “Bir kot bir beyaz atlet ise başka hiçbir şeye ihtiyaç yok demektir” notuyla yayınladı.

Instagram’da 1.6 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun paylaşımı, hayranlarından kısa sürede  yoğun ilgi gördü.

Melis Sezen iddialı paylaşımıyla makyajsız da güzel dedirtti!.. 7

Doğal güzelliğiyle ilgili övgü dolu yorumlar alan oyuncu, yeni sezon için Disney Plus ile anlaşmıştı. Melis Sezen, Halit Ergenç’in başrolünde yer alacağı Numen dizisinde rol alacak

Medyapım imzalı Numen adlı dizinin senaryosunu Zafer Külünk kaleme alıyor. Distopik bir hikayenin anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Fatih Kızılgök oturuyor. Halit Ergenç dizide, yaptığı buluşla telepatik yöntemle eşiyle iletişim kuran bir karaktere hayat verecek.

Uzun süredir hazırlıkları süren yapım için Halit Ergenç ve Melis Sezen dışında yine oyunculuğu ile herkesin büyük beğenisini kazanan Songül Öden’in de başrollerden biri olarak ismi ön plana çıktı…