Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in babasını gören hayranları, işte en büyük aşk bu dedi!..

Demet Özdemir’in babasını gören hayranları, işte en büyük aşk bu dedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz ay şarkıcı Oğuzhan Koç ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Demet Özdemir, düğünü ile bir haftadır sosyal medyanın gündeminde yer alıyor.

Dünyanın dört bir yanında hayranı bulunan oyuncunun sevenlerinin heyecanla beklediği düğünden paylaşılan fotoğraflar, videolar, günlerdir konuşuluyor ve pek çok yorum yapılıyor.

Demet Özdemir düğünden sonra instagram hesabından geceden çok özel paylaşımlarına devam ediyor. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından babasıyla fotoğraflarını, “Hayal ettim. Kahkaha bizim için geleneksel” notuyla yayınladı.

Demet Özdemir'in babasını gören hayranları, işte en büyük aşk bu dedi!.. 8

Anne ve babası yıllar önce ayrılan Demet Özdemir’in annesi Ayşen Şener’i hayranları paylaşımlarından tanıyor. Ancak babası ile çok fotoğrafı bulunmayan oyuncunun düğününden babası ile sarıldığı bu fotoğraf kareleri Özdemir’in hayranlarını mest etti. Babası bu özel gününde kızını yalnız bırakmadı. Oyuncunun hayranları fotoğraflara, ‘Çok büyük bir aşk’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Kocaeli doğumlu olan ve 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak dünyaya gelen Demet Özdemir, anne ve babasının ayrılış hikayesini bir röportajında anlatmıştı. Küçük bir kasabada yaşadıkları aktaran oyuncu, ablası ile ilgili bir olay sonrası anne ve babasının ayrıldıklarını söylemişti.

Demet Özdemir'in babasını gören hayranları, işte en büyük aşk bu dedi!.. 9

Demet Özdemir, babasıyla uzun süre görüşmediğini aktardığı röportajında “Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.” sözleriyle dikkat çekmişti.