Ana sayfa Dizi Fragmanları İkizler Memo Can 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

İkizler Memo Can 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

İkizler Memo Can dizisinin 11. yeni bölümü 26 Ocak Cumartesi günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ocak ayı içinde reklamların azlığı nedeniyle dizinin yeni bölümleri yayınlanamamıştı. 3 hafta aradan sonra dizi yeniden hayranları ile buluşacak. İkizler Memo Can 26 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı’nın oynadıkları dizinin hayranlarının meraklı bekleyişi bitiyor. Yeni bölümde, Onur, Melek’e aşkının arkasında olduğunu söylüyor! İkizler Memo Can dizisinin 11. yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. 2. fragmanda önemli detaylar var ve bu detayları videodan öğrenebilirsiniz.

Yaren’e filmde oynaması için teklif geliyor ve film ekibi babasından izin alarak mahallede çekim yapıyor. Ancak Osman, rol gereği Yaren’e laf atıldığını görünce film setinde olay çıkarıyor.

Yaşanan kavga sonrası mahkemede Osman’a ve kavgaya karışan Onur’un yardımcısına sosyal hizmet cezası verilince olanlar oluyor.

İkizler Memo – Can 11. Bölüm 26 Ocak cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur ve Melek yeniden bir araya gelecek mi?a

Memo artık malikanede yaşamaya başlar ama buradaki düzene alışması zaman alacaktır. Melek oğlunun yokluğunu çok arar ama Memo için ayakta kalması gerekmektedir.

Mahmut, Osman’ı yemek yapıp mahallede satması için yönlendirir. Büyük ümitlerle başladığı bu iş Osman’ın başına yine belalar açacaktır. Onur ve Melek’i bir arada görmek isteyen ikizler, anne ve babalarına sevimli bir oyun oynayacaktır.