Ana sayfa Dizi Haberleri İkizler Memo Can 13. Bölüm Özetini İzle

İkizler Memo Can 13. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

İkizler Memo – Can 13. Bölümde, Kartepe’ye tatile gittikleri sırada Memo ve Can’ın yürüyüşe çıktığı an çığ düşer. Çocuklar karda kaybolur! Memo ve Can bulunabilecek mi? 9 Şubat Cumartesi akşamı Kanal D’de yayınlanan 13. bölümde neler yaşandı? Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Burak Hakkı ve Emir Berke Zincidi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 13. bölümünden özet görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

İkizler, anne ve babalarıyla Kartepe’ye tatile giderler. Memo ve Can’ın yürüyüşe çıktığı sırada çığ düşer. Çocuklardan haber alınamaz. Herkes elbirliği ile İkizler’i aramaya başlar. Bunu duyan Osman İstanbul’dan kamyonetine atladığı gibi Kartepe’nin yolunu tutar. Peki hayatları tehlike altında olan Memo ve Can bulunabilecek mi?

Öte yandan Yaren’in oyuncu olacağını bütün mahalle duymuştur. Mahmut bu durumdan endişelenir ve Osman’a Yarenle evlenmeleri için baskı yapar. Osman eline geçirdiği bu kozu iyi değerlendirir ve Mahmut’u peşinden koşturur. Osman’ın bir şartı vardır. Mahmut ve Yaren’in kendisini istemeye gelmelerini ister.

İkizler Memo – Can yeni bölümüyle Cumartesi 19.45’te Kanal D’de!

Yapım : Erler Film
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Senaryo : Ahmet Yurdakul
Hikaye-Tretman : Özlem Atasoy
Bölüm Hikayeleri : Azime Aktaş
Yönetmen : Erol Özlevi
Görüntü Yönetmeni : Mustafa Özlüdağ
Sanat Yönetmeni : Mustafa Mert Aldemir
Müzik : Murat Evgin
Kostüm : Arzu Şahin

Oyuncular: Nehir Erdoğan (Melek), Özgürcan Çevik (Çilingir Osman), Emir Berke Zincidi (Can-Memo), Tuğba Çınar (Yaren), Reyhan Sadıkoğlu (Dilek), Burak Hakkı (Onur), Nihan Okutucu (Sibel), Mazlum Kiper (Mümtaz), Buket Dereoğlu (Matmazel), Feyha Çelik (Nursine Nine), Yaren Ada Can (Çiğdem), Rüzgar Diricanlı (Musti), Ergin Torun (Selami), İlke Korkmaz (Bedir), Sinem Ergin (Aşçı), Barış Taşkın (Uşak Altan), Cengiz Gezgin (Suat), Emre Yılmaz(Fuat) ve Atilla Saral (Mahmut)