Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Ezgi Mola, geç dalganı! Safiye’nin kıyafetine bir yorum yaptı ki cuk oturttu!

İlahi Ezgi Mola, geç dalganı! Safiye’nin kıyafetine bir yorum yaptı ki cuk oturttu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – TRT1’de dün akşam 32. bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, dizide her ne kadar gergin bir karakter olsa da gerçek hayatta esprili bir kişilik olarak çok seviliyor. Oyuncu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla, büyük bir merakla takip edilmekte.

Ezgi Mola, mütevazi, samimi, doğal kişiliği ile çok sevilen bir isim. Aynı zamanda son derece dobra olarak da biliniyor. Yaptığı paylaşımlarda hayvanlara, çocuklara, kadınlara yapılan kötü muamelelere karşı sesini sert bir tonda çıkaran isimlerden birisi.

Lafını esirgemeyen oyuncu, aynı zamanda esprileri de arka arkaya patlatıyor! Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı’nda hayat verdiği Safiye ne kadar renksiz bir kişilikse, Ezgi Mola o kadar renkli ve eğlenceli bir isim.

Oyuncu arkadaşları tarafından da çok sevilen ve sık sık sosyal medyadan atıfta bulunulan Ezgi Mola, takipçilerini de çoğu zaman esprili içeriklerle güldürüyor.

Son olarak yaptığı paylaşım aşağıda. Oyuncu, diziden bir kareyi paylaşarak Safiye’nin halini, yaşadığımız pandemi dönemine gönderme yaparak yorumluyor.

Diziyi izleyenler Safiye’nin temizlik takıntısını biliyor. Takıntının da ötesinde hastalık. Safiye, İnci’yi istemeye gittikleri gün, kıyafet olarak şu sıralar bol bol sağlık çalışanları üzerinde gördüğümüz kapşonlu beyaz tulumu giydi.

İzleyenleri çok güldüren bu sahneden bir fotoğrafına oyuncu, “2020-2021 pandemi style” yorumunu yaptı. Geçtiğimiz yıl başlayan ve hala devam eden Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan pandemi sürecinde, tam da cuk oturan bir tanım oldu aslında… Virüsten koruma amaçlı giyilen bu kıyafet, uzun yıllar hatıralarda kalacak!

Takipçileri bu yoruma çok gülerken, fotoğrafa bir yorum da dizide Esra’yı oynayan Esra Ruşan’dan geldi… Ruşan, Ezgi Mola’nın güzelliğine atıfta bulunarak “Ya inanılmaz, böyle bi güzel olamazsın” notunu düştü…