Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Özge Özpirinçci! Sosyal medyasını takip eden kahkahayı patlatıyor

İlahi Özge Özpirinçci! Sosyal medyasını takip eden kahkahayı patlatıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisi ile geldi Özge Özpirinçci. Aşkı Yeniden isimli bir önceki dizisinde güldüren oyuncu, Kadın dizisinde hayli ağlattı. Başarılı performansıyla her salı izleyenleri ekrana kilitleyen oyuncu, Şubat ayında final yapan dizisinin ardından dinlenmede.

Karantina sürecinin ardından sevgilisi Burak Yamantürk ile Marmaris’e giden oyuncu, tatil sürecinde sosyal medyadan pek çok paylaşım yaptı. Esprili halleriyle çektiği videolar, fotoğraflar büyük beğeni toplarken, doğallığı ve samimi tavırları da takipçilerinin beğenisini kazanıyor.

Özpirinçci’nin yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Bir ara Netflix’in Şimdiki Aklım Olsaydı projesinde adı geçmişti. Ancak proje ile ilgili şu sıralar net bir bilgi yok. Onu özleyenler, gelecek hafta yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak izleyebilirler.

Özge Özpirinçci’nin sosyal medya hesabını takip edenler bilir, kendisini hayli esprili, neşeli ve enerjik bir kişiliğe sahip. Toplumsal, sosyal pek çok konuda verdiği ciddi içerikli mesajlarını bir kenara koyalım. Bunun yanında eğlenceli kişiliğiyle takipçilerini de eğlendiren paylaşımlara imza atmakta.

Oyuncunun geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Birkan Sokullu’nun doğum günü için yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz. Yine esprili üslubuyla kutlama yaparken, bir başka paylaşımında ise kedisinin kafasının üzerine oturduğu o anını görebilirsiniz.

Yine aşağıda yer alan fotoğrafta ise bir araç arkasında yazan sözü çekip paylaşmış oyuncu. Sanki kendisinin ekrandaki yokluğuna atıfta bulunur gibi olmuş…

İşte Özge Özpirinçci’nin o paylaşımları…