Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in bu halini hayranları bakın hangi ünlü dizi çifti ile benzer buldu!

Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in bu halini hayranları bakın hangi ünlü dizi çifti ile benzer buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki başarılı oyuncu başrolde ve Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranlarının heyecanı da her geçen gün daha da çok artıyor. Bu heyecanın nedeni ise Fox TV’de yeni yayınlanacak Adım Farah dizisi. Arjantin’de yayınlanan La Chica Que Limpia isimli dizinin yerli uyarlaması olan Adım Farah, ilginç hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

İran’dan kaçan göçmen bir annenin çocuğu ile hayatta kalma mücadelesi sırasında bir mafya lideri ile tanışması ve şahit olduğu cinayet üzerinden hayatının değişmesi konusu işlenecek. Hikayenin de ilginç olması ile birlikte Adım Farah dizisinden beklentiler çok yüksek. Özellikle de uzun süredir hem Engin Akyürek hem de Demet Özdemir hayranları yeni proje için sabırsızlıkla bekliyordu.

Adım Farah dizisinin çekimlerinin başlaması ve setten ilk pozların da gelmesi ile birlikte iki ünlü ismin hayranları da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla heyecanlarını yansıtıyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek'in bu halini hayranları bakın hangi ünlü dizi çifti ile benzer buldu! 8

Engin Akyürek’in Tahir rolündeki imajını kimi hayranları beğenirken, kimi izleyiciler ise eleştiriler yapıyor. Demet Özdemir’in dalgalı saç modeli de hayranları arasında tartışılıyor. İkilinin birbirlerine yakıştığını düşünenler, yıllar önce büyük başarı kazanan Hercai dizisiyle bir benzerlik de kurdu.

Ebru Şahin’in dalgalı saçlı hali ile Demet Özdemir’in yeni imajı karşılaştırılıyor. Yine Hercai dizisinde Akın Akınözü’nün tarzı ile, Engin Akyürek’in yine projedeki tarzının da benzer olduğuna yönelik yorumlar yapılıyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek'in bu halini hayranları bakın hangi ünlü dizi çifti ile benzer buldu! 9

Tabii ki birçok dizi hayranı setten gelen paylaşımlar ile birlikte dizinin detaylarını da merak ediyor ve ilk bölümün ne zaman yayınlanacağını da sorguluyor. Tahminen Şubat ayı içinde Adım Farah dizisinin ilk bölümünün yayınlanması bekleniyor.