Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız dizisi ayrılıklar ile sarsılırken usta bir oyuncu ise diziye katıldı!

Camdaki Kız dizisi ayrılıklar ile sarsılırken usta bir oyuncu ise diziye katıldı!

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının çok sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız, başarılı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile bu sezon da yine milyonların kalbini kazanmaya devam ediyor.

Çok iyi reytingler alan ve gün birincilikleri ile de takdir toplayan dizi, meraklandıran hikaye düzeniyle de başarılı bir dizi olarak yoluna devam ediyor. Sezon sonunda final yapma ihtimali de bulunan Camdaki Kız, şu aralar ayrılıklar ile sarsılıyor.

Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterinin vedasının ardından bu sefer de Feride karakterini canlandıran Nur Sürer’in ekibe veda etmesi bekleniyor.

Camdaki Kız dizisi ayrılıklar ile sarsılırken usta bir oyuncu ise diziye katıldı! 8

Ayrılıklar ile sarsılan dizinin kadrosuna yeni isimler de katılıyor. Başarılı oyuncu Engin Alkan Camdaki Kız kadrosuna dahil oldu. Alkan, Camdaki Kız’da Metin karakterine hayat verecek.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız dizisine dahil olan Alkan, dizide Nalan’ın babası Metin karakterini canlandıracak.

Camdaki Kız dizisi ayrılıklar ile sarsılırken usta bir oyuncu ise diziye katıldı! 9

Her hafta izleyiciyi ekran başına kilitleyen Camdaki Kız’a katılacak Metin karakteri Nalan’ın hayatında önemli gelişmelere sebep olacak.

Camdaki Kız yeni bölümleri ile her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.