Ana sayfa Sosyal Medya İlginç ama gerçek! Kerem Bürsin hayranlığı, bir ülkede bambaşka bir boyuta ulaştı!

İlginç ama gerçek! Kerem Bürsin hayranlığı, bir ülkede bambaşka bir boyuta ulaştı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, şu sıralar gündeme en çok gelen oyuncular arasında. Hande Erçel ile birlikte başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi, Türkiye’den sonra uluslararası alanda pek çok ülkede ilginç gelişmelerle gündeme geliyor. Böylelikle her iki oyuncu da farklı ülkelerden farklı haberlerle konuşuluyor…

Sen Çal Kapımı dizisinin bu denli büyük bir ses getireceğini kimse düşünmemişti! Muhtemelen Erçel ve Bürsin de bu kadar ilgi beklemiyordu! Özellikle Latin ülkelerinde yaşanan Sen Çal Kapımı izdihamı sonrasında iki oyuncunun ismi sürekli olarak anılıyor…

Özellikle Kerem Bürsin’in bir festivale gittiği İspanya’da çılgınca karşılanması, herkesi şaşırtan bir durumdu. İlgi gördüğü, hayran sayısını çoğalttığı biliniyordu ancak, karşılama çılgınlığı o kadar büyüktü ki İspanyol basınına bile haber oldu bu karşılama.

İlginç ama gerçek! Kerem Bürsin hayranlığı, bir ülkede bambaşka bir boyuta ulaştı! 8

Bürsin, bu seyahatinde dünyaca ünlü İspanyol aktör Antonia Banderas ile tanışmış ve sonrasında onun davetlisi olarak tekrar İspanya’ya gitmişti. Haliyle bu iki seyahat sonrasında oyuncuya gösterilen ilgi de katlanarak büyüdü.

Son gelen haberler ise Kerem Bürsin’e gösterilen bu ilgi, ülkedeki diğer tüm oyuncuları adeta sollayıp, bir ödülün sahibi olmasını sağladı!

Bugüne kadar farklı dizilerde rol almasına karşılık, tam 85 ülkede yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile dünyada büyük bir hayran kitlesi edindi Kerem Bürsin. İspanya fethi ise ayrı bir yere konuluyor. Özellikle son gelen haberler, Kerem Bürsin adına İspanya’da bambaşka bir kapıyı da açmaya aday! Zira Bürsin, ülkede büyük bir hayran kitlesine sahip olan yakışıklı oyuncu, İspanya’nın en iyi aktörü seçildi!

İlginç ama gerçek! Kerem Bürsin hayranlığı, bir ülkede bambaşka bir boyuta ulaştı! 9

Kerem Bürsin Premios Telenovela 2021’de, Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı Serkan Bolat karakteriyle “En İyi Aktör” ödülüne layık görüldü. Yakışıklı oyuncu 675 binden fazla oy alarak bu ödülün sahibi oldu. Oyların yüzde 60’ını alan Kerem Bürsin kendisi gibi bu ödüle aday olan Can Yaman ve Furkan Andıç’ı da geride bırakmayı başardı.

Bu gelişmenin de ardından Kerem Bürsin’in zaten ziyaretlerinde yaptığı görüşmelerin daha da yoğunlaşacağı da anlaşılıyor! İspanya’da bazı temaslarda bulunduğu ve görüşmeler yaptığı biliniyordu oyuncunun. Giderek artan hayranlıkla birlikte oyuncunun kariyeri anlamında bir başka çıkış yakalayacağı İspanya’da yeni iş birliklerinin de başlaması an meselesi gibi duruyor!

Bu arada Kerem Bürsin, 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus için çekeceği proje de merak konusu. Bürsin’in, Disney Plus için çekilecek bir filmde oynayacağı konuşulmakta. Üstelik bu filmdeki partnerinin de son günlerin çok konuşulan ismi Pınar Deniz olacağı dillendirilmekte…