Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın hayranlarını mutlu eden bayram paylaşımı

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın hayranlarını mutlu eden bayram paylaşımı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yaz Haziran ayında Star TV’de ekrana gelmeye başlayan Ada Masalı dizisinde partner olmuştu Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan. İki başarılı ve genç oyuncu, dizi devam ederken aşk yaşamaya başladı. Ay Yapım imzalı dizinin Aralık ayında ekrana veda etmesinden sonra da ikilinin ilişkileri devam ediyor.

Zaman zaman birlikte pozlarını paylaşan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, aşklarını dolu dizgin yaşamaktalar. Çiftin zaman zaman sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar, hayranlarını da mutlu ediyor.

Ayrıca bu paylaşımlarla ilişkilerine deva ettiklerini de ortaya koyuyorlar. Sadece bir dizi aşkı olmadıklarını böylece gösteren çift, mutlu beraberlikleriyle de dikkat çekiyorlar.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın hayranlarını mutlu eden bayram paylaşımı 8

İkisi de son dönemin başarılı ve öne çıkan ismi. Partnerlikleri beğeni toplasa da şimdi başka projelerde farklı kişilerle partner olacaklar. Ayça Ayşin Turan’ın henüz bilinen bir projesi yok. Alp Navruz cephesinde de durum aynı.

Yapımcıların iki oyuncuya da teklifler götürdüğü tahmin ediliyor. Fakat görünen o ki bir süre dinlenmeyi ve birlikte vakit geçirmeyi tercih etmiş çift. Alp Navruz’un bir dizi projesine sıcak baktığı konuşulmuştu ancak kesinleşen bir durum yok. Ayça Ayşin Turan ise reklamlarda rol almayı tercih ediyor şu sıralar…

Geçtiğimiz günlerde Alp Navruz’un yeniden bir projede birlikte yer alıp almayacakları sorusuna “Dijital bir proje gelirse neden olmasın, yine birlikte oynayabiliriz” yanıtını vermesi de heyecan yaratmıştı hayranları arasında.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, bayramı da birlikte geçirdiklerini yaptıkları bir paylaşımla gösterdiler. Çift, takipçilerinin, sevenlerinin bayramını, aşağıdaki pozlarıyla kutladılar. Hayranlarına bu fotoğrafla güzel bir de sürpriz yapmış oldu ikili…

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın hayranlarını mutlu eden bayram paylaşımı 9