Ana sayfa Dizi Haberleri İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam ile muhteşem çıkışın ardından büyük hüsran yaşadı!

İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam ile muhteşem çıkışın ardından büyük hüsran yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlhan Şen, dram rolleri ile kendisini kanıtlayan isimlerden birisiydi. Ancak Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi de çok başarılı bir çıkış sergileyen oyuncu, bu proje ile dünyanın dört bir yanında da dizi hayranlarının sevgisini kazandı.

Burcu Özberk ile Aşk Mantık İntikam’da etkili bir sezon geçirdikten sonra fazla beklemeden yeni bir diziye başlayan İlhan Şen, bu sefer ise kısa süren proje nedeniyle büyük talihsizlik yaşıyor.

Deniz Işın ile birlikte yaz döneminde atv’de yayınlanan Sevmek Zamanı isimli dizinin reytingleri çok düşük gelmekteydi. atv’nin diziyi devam ettirmeyeceği bu reytinglerden belliydi.

İlhan Şen ise son yıllarda çok başarılı bir çıkış yaparak ismini geniş kitlelere duyurmayı başardı. 1987 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelen İlhan Şen, 2018 yılında Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli dizideki rolüyle setlere adımını attı.

Şahin Tepesi dizisindeki Mete karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, öne çıkartan proje ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Ferman Façalı karakteri olmuştu.

İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam ile muhteşem çıkışın ardından büyük hüsran yaşadı! 7

İlhan Şen ayrıca birçok dizi hayranı tarafından Ramo isimli dizinin ilk sezonunda canlandırdığı Neco karakteri ile de çok sevildi. Oyuncunun Seni Çok Bekledim isimli dizideki Erol karakterindeki performansı da kariyeri adına iyi bir çıkış olarak nitelendiriliyor.

İlhan Şen’e milyonların sevgisini kazandıran proje ise romantik komedi hikayesi olan Aşk Mantık İntikam dizisi oldu. Burcu Özberk ile çok başarılı bir işbirliği ile 42 bölüm süren diziyle büyük popülerlik yakalayan oyuncu, fazla dinlenmeden yeniden setlere dönüş yaparak da hayranlarını şaşırtmıştı.

Nisan sonlarında biten Aşk Mantık İntikam’ın ardından bir ay içinde yeniden sete çıkan ve Sevmek Zamanı dizisine başlayan İlhan Şen, bu projeden sonra biraz dinlenecek mi yoksa, yeniden setlere mi çıkacak hayranları alacağı kararı merakla bekliyor.