Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisinin Yeşim’i Canan Atalay’dan yeni rol müjdesi!

Üç Kuruş dizisinin Yeşim’i Canan Atalay’dan yeni rol müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 28 bölüm süren Üç Kuruş dizisinde Yeşim karakterini canlandıran Canan Atalay, son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi oldu.

Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Bahar karakterinin en yakın dostu olan Yeşim olarak iyi bir sezon geçiren Canan Atalay, dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından yeni teklifler aldı. Bu tekliflerden birisi de Kül isimli sinema filminden gelmişti.

Ay Yapım projesi olan Üç Kuruş’un ardından yine aynı yapımcı tarafından hazırlanan Kül isimli sinema filminin de kadrosu için düşünülen Canan Atalay, güçlü bir oyuncu kadrosu ile birlikte yeniden sete çıkıyor.

Funda Eryiğit, Alperen Duymaz, Mehmet Günsür ve Gökçe Eyüboğlu gibi önemli isimlerin başrolünde buluştuğu Kül filminde Canan Atalay’ı ise çok farklı bir karakterde izleyeceksiniz.

Üç Kuruş dizisinin Yeşim'i Canan Atalay'dan yeni rol müjdesi! 7

Netflix için hazırlanan ve bayramdan sonra çekimlerine başlanması beklenen Kül filminde genç oyuncunun burkalı bir kadını canlandıracağı ortaya çıktı.

Üç Kuruş dizisindeki etkili oyunculuğu ile dikkatleri çeken Canan Atalay, 2011 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Maral dizisinde Ece karakteri ile göz dolduran oyuncu, ayrıca Maria ile Mustafa dizisinde de Eda karakterini canlandırmıştı.

Üç Kuruş’un Yeşim’i olarak izleyicilerle buluşan Canan Atalay, yeniden sete Kül filmi için çıkarak, kariyerine yeni bir proje daha eklemiş olacak.