Ana sayfa Sosyal Medya Sera Kutlubey yazarlığa adım attı ve bir dizi senaryosu sürprizi de gelebilir

Sera Kutlubey yazarlığa adım attı ve bir dizi senaryosu sürprizi de gelebilir

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan ve ilk sezonu tamamlanan İyilik dizisinde Sera Kutlubey de başrolde yer alıyor. İsmail Demirci, Perihan Savaş ve Hatice Şendil ile birlikte dizinin ana karakterlerinden birisini canlandıran ünlü oyuncu, ilk sezonun başarılı şekilde tamamlanmasının ardından dinlenme dönemi yaşıyor.

Bu süreçte yeni yazdığı Plüto’nun Düşüşü isimli kitabı ile gündemde olan oyuncu, oyunculuğun yanı sıra yazarlığa da adım atmış oldu. Bodrum’da hayranları ile bir araya gelerek imza günü düzenleyen Sera Kutlubey, yaptığı açıklama ile de dikkatleri çekti.

Hayranlarını kitap sürprizi ile bir hayli şaşırtan oyuncu, hastalıklı bir kızın gözlerinden dünyayı anlatan bir hikayesi bulunan kitabıyla ilgili şunları söyledi:

“Hastalıklı bir kızı gözlerinden dünyayı izliyoruz. Hikaye bir düz yazı, bir şiir formatında ilerliyor. Aşk, tutku, insanlık, politika, şiir, sanat kavramlarını kendi kafasında tartıştığı ve anlam kazandırmaya çalıştığı bir hikayenin içinde kendimizi buluyoruz.”

Sera Kutlubey yazarlığa adım attı ve bir dizi senaryosu sürprizi de gelebilir 8

Bu kitabın kendi kafasında oluşturduğu bir kurgu olduğunu anlatan Sera Kutlubey, hikayenin ucunu açık bıraktığı için devamını da yazabileceğini ifade etti.

Kafasında kitabın devamı ile ilgili net bir durum olmadığını anlatan Sera Kutlubey, oyunculuğu bırakmayı hiçbir zaman bırakmayı düşünmediğini de söyledi.

“Beni hayata karşı motive ediyor” diyerek oyunculuğun kendisi için çok önemli olduğunu anlatan Sera Kutlubey, yazmayı da sevdiğini ve bunu da sürdürmek istediğini vurguladı.

Sera Kutlubey yazarlığa adım attı ve bir dizi senaryosu sürprizi de gelebilir 9

Hikayeyi bir dizi veya sinema filmi projesi olarak da değerlendirmeyi amaçlayan Sera Kutlubey, “Bu hikayeyi biraz evirip çevirip, başka formatlarda da göstermek istiyorum. Üstüne çalışmalarımız da var” açıklamasını yaptı.

Kitabıyla ilgili güzel heyecanları olduğunu anlatan oyuncu, gelecek sezon İyilik dizisiyle ekranda yer almaya da devam edecek.