Ana sayfa Sosyal Medya İlhan Şen, Aşk Mantik İntikam’dan sonra yaptığı hatayı tekrarlayacak mı?

İlhan Şen, Aşk Mantik İntikam’dan sonra yaptığı hatayı tekrarlayacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından İlhan Şen, 2018 yılında başladığı kariyerinde çok hızlı bir çıkış yaşadı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisindeki Şehzade Aleaddin rolünün ardından oyuncu Şahin Tepesi dizisindeki Mete karakteri ile dikkat çekmişti.

İlk iki dizisi de kısa süreli olan oyuncu, asıl çıkışını ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Ferman Façalı karakteri ile gerçekleştirdi. İlhan Şen, bu dizi sayesinde kısa sürede büyük ilgi çekti ve Ramo dizisindeki Neco karakteri ile de geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazandı.

İlhan Şen için Seni Çok Bekledim dizisi de iyi bir deneyim ve referans projesiydi. Ardından ise Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolde yer almaya başlayan İlhan Şen, Burcu Özberk ile çok başarılı bir dizi çifti de oldu ve adını yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesine duyurdu.

Aşk Mantık İntikam, oyuncu adına bugüne kadar en başarılı olduğu diziydi ve romantik komedi hikayesinin yurt dışı satışlarının çok iyi olması da oyuncuya olumlu yansıdı.

Ancak İlhan Şen, Nisan ayında final yapan böyle etkili bir dizinin ardından hemen yeni bir anlaşma yaparak Sevmek Zamanı isimli atv dizisiyle yeniden ekrana döndü.

İlhan Şen, Aşk Mantik İntikam'dan sonra yaptığı hatayı tekrarlayacak mı? 7

Deniz Işın ile partner olan oyuncunun yeni aşk dizisi ne yazık ki uzun süreli olmadı. Yaz döneminin düşük reytinglerine kurban giden Sevmek Zamanı dizisi, İlhan Şen hayranlarını da hayal kırıklığına uğrattı.

Hem televizyon hem de dijital projeler nedeniyle piyasanın çok hareketli olduğu bu dönemde, İlhan Şen de yeni teklifler alıyor. Ancak oyuncunun hayranları acele karar vermemesini ve Sevmek Zamanı gibi hatalı bir tercih yapmamasını istiyor.

İlhan Şen’e en son Star TV’de yayınlanacak olan Gecenin Ucunda isimli diziden teklif geldiği iddiası da ortaya atıldı. Ancak oyuncunun Ahmet isimli karakteri canlandırma konusunda isteksiz olması ve teklifi kabul etmediği iddiası da basına yansıdı.

Gecenin Ucunda başarılı olması beklenen bir proje belki ama İlhan Şen’in hem uzun süredir çalışması ve birbiri ardına projelerde yer alması yüzünün eskimesi riskini de taşıyor. Hayranları ünlü oyuncudan yer alacağı projelerde yan rollerden daha çok başrolde olabileceği, çok farklı karakterler ile kendisini de geliştirebileceği işlere yönelmesinin kariyeri açısından daha iyi olabileceğini düşünüyor.

Sosyal medyada da İlhan Şen hayranları yeni projelerini heyecanla beklediklerini ve oyunculuk yolculuğunda iz bırakacak işlerle gündeme gelmesini arzu ettiklerini belirten yorumlar paylaşıyor.