Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi için planlar aksadı, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları merak içinde kaldı!

Gecenin Ucunda dizisi için planlar aksadı, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları merak içinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında kış sezonunun en çok konuşulacak dizilerinden birisi olması beklenen Gecenin Ucunda için hazırlık sürecinin devam ettiği gelen haberler arasında yer alıyor. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin farklı bir heyecan yaşayacağı yeni dizinin çekimlerinin Temmuz sonunda başlaması planlanıyordu.

Basına yansıyan bilgilerde de Temmuz ayında sete çıkması beklenen dizinin planlarının biraz aksadığı anlaşılıyor. Ağustos ayının içinde ekibin bir araya gelerek çekimlere başlanması beklenirken, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları da farklı bir heyecan içinde.

Fatih Harbiye dizisiyle bundan 8 yıl önce aynı seti paylaşan ve sette başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştüren ünlü çift, kendi kariyerleri adına da çok farklı bir durum ile karşı karşıya…

Yapımcı Erol Avcı ile bu proje için ortaklık kuran Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım, ilk önemli projesini görücüye çıkartacak.

Gecenin Ucunda dizisi için planlar aksadı, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları merak içinde kaldı! 7

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti sadece dizinin başrolünde yer alan ve hikayenin iki ana karakteri değil, aynı zamanda yapımcı sıfatıyla da Gecenin Ucunda dizisini sahiplendi.

Peride Celal’in romanından uyarlanan ve Macide karakterinin kızıyla güzel bir hayatı yaşamak isterken, yaşadığı sıkıntılar ve aşka olan inancını kaybetmesinin ardından da Kazım ile karşılaşması ve aşkı yeniden tanımasının hikayesini izleyeceksiniz.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin hayranları için de Fatih Harbiye’den 8 yıl sonra farklı bir deneyim fırsatı doğacak.

İki ünlü oyuncu, kariyerlerinin başlarında bir araya geldikten sonra şimdi de kariyerlerinin zirvesinde hem de yapım ortağı olarak da bu dizinin başarısı için ter dökecek.