Ana sayfa Dizi Haberleri İlhan Şen ve Özge Yağız için Safir dizisinin anlamı bir diziden daha fazla!

İlhan Şen ve Özge Yağız için Safir dizisinin anlamı bir diziden daha fazla!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında fragmanları büyük ilgi görmekte olan Safir isimli yeni dizi, güçlü bir intikam ve aşk hikayesi olarak öne çıkıyor. İlhan Şen ile Özge Yağız ikilisi başrolde bir araya geldi. Burak Berkay Akgül’ün de başrol performansı merak beklenen dizi farklı duyguları yansıtan hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

Bu dizinin içinde aşk da olacak, intikam hırsı ve tutku da bulunacak. Dizi izleyicilerini güçlü bir senaryo bekliyor. İlhan Şen ile Özge Yağız ikilisi de son yıllarda öne çıkan performansları ile sektörde iyi bir yer edindi. Safir dizisinin 4 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak ilk bölümün reytingleri de merakla bekleniyor.

“Saklı kalan bir aşk hikayesi” sloganı ile ortaya çıkan dizinin başrol oyuncuları oldukça iddialı… İlhan Şen, modern bir Kapadokya hikayesi izleteceklerini belirterek şöyle konuştu:

“Umarım seyirci bizi, bir dizi olarak değil de sanki hakikaten kendi içlerinden birisi olarak izler. Çünkü biz onu yapmaya çalışıyoruz. Böyle işlerde hem çok doğal bir akış olması gerekir hem de bunun bir senaryo olduğunu anlatmak gerekir. Biz ikisini de ekip olarak doğru yapmaya çalışıyoruz. Umarım seyirci de bunu kabul eder ve bizi izler.”

İlhan Şen’in bu sözleri bile aslında dizinin hikayesinin güncel hayattan olacağını ve izleyicilerin farklı açılardan kendilerini bu hikayede bularak, geçmişlerine gidebileceklerini anlatıyor. Bu durumun da reytinglere çok olumlu yansıması bekleniyor.

Özge Yağız da Kapadokya’nın duygusundan çok etkilendiğini anlattı. Oyuncu, “Ben çok etkilendim, açıkçası ciddi anlamda sete koşarak geliyorum. Çünkü inanılmaz bir çalışma motivasyonu oluşturdu bu şehir. Bu iş iyi ki bu şehirde çekiliyor. İstanbul’da olsaydım aynı duyguları yaşar mıydım, bunu kendime sordum” diye konuştu.

İlhan Şen ve Özge Yağız için Safir dizisinin anlamı bir diziden daha fazla! 7

Kapadokya’nın Nevşehir ilinde olduğunu ve Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden birisi olarak, tarihi öneminin bulunduğunu hatırlatalım. Safir dizisinin çekim mekanı olan Kapadokya, 60 milyon yıl önce lav ve küllerden oluşan yumuşak tabakanın milyonlarca yıl boyunca yağmur ve rüzgar tarafından aşındırılması ile ortaya çıktı. Bu da bölgenin önemini anlatmaya yetiyor.