Ana sayfa Dizi Haberleri Yakında yeni tartışma konusu Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın dizisi Kızıl Goncalar olacak!

Yakında yeni tartışma konusu Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın dizisi Kızıl Goncalar olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, yeni bir dizi projesi ile yine gündemde yer alıyor. Kızıl Goncalar isimli yeni dizi yine Türkiye’deki keskin bir ayırım olan seküler hayat tarzı ile muhafazakar hayat tarzını ortaya koyan bir hikaye ile geliyor.

Özgü Namal’ın uzun yıllar sonra yeniden setlere dönmesini sağlayan dizinin, Kızılcık Şerbeti ile başlayan muhafazakar ve seküler yaşam tarzı ile ilgili tartışmalara yenilerini eklemesi bekleniyor.

Özgü Namal dizinin hikayesinde Doğu Anadolu’da muhafazakar bir aile ortamında büyümüş, hayatını ev temizliğine giderek sürdüren Meryem isimli bir kadını canlandırıyor.

Özcan Deniz ise seküler ve laik bir ailede yetişen Doktor Levent olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Farklı dünyaları olan bu iki insanın bir araya gelmesi ile hikaye bir Türkiye gerçeği olarak gözler önüne serilecek.

Faruk Turgut, Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili youtube ortamındaki yayında yaptığı açıklamalar ile yeni sezonda bu projenin de gündemden düşmeyeceğini ortaya koydu.

Ünlü yapımcı yeni dizi hakkında şunları anlattı: “Bir olumsuzluk olmaz ise Ekim’in 10’u gibi sete çıkmayı planlıyoruz. Dizimiz Fox TV’de yayınlanacak ve büyük bir olasılıkla da Kasım ayının ilk veya ikinci haftası seyirci ile buluşacağız.

Geçen seneki trend bu sene televizyonda devam eder mi bilmiyorum. Kızıl Goncalar aslında yine Kızılcık Şerbeti türünde bir iş olacak. Türkiye’nin sosyolojisine ayna tutan, özellikle 14-15 yaşında iki kız çocuğunun farklı kültürlerde yaşayıp, nasıl bir duruma geldiklerini anlatan bir dizi yapıyoruz.

Özcan burada daha farklı bir grupta, daha laik ve seküler tarafta. Özgün Namal, diğer tarafta. İkisinin ortak bir noktası var, yine Türkiye sosyolojisini sorgulayan, insanların merak ettiği, enteresan yapıların sorgulandığı, bu yapılara ciddi eleştiriler getirdiğimiz bir iş olacak.

Ben yine Kızılcık Şerbeti kadar etkili olacağını ve çok ses getireceğini, ülkenin gündemine oturacağını ve ciddi bir tartışma yaratacağını düşünüyorum. Hem sosyolojik hem psikolojik hem de yarattığımız karakterlerin derinlikleri olarak ciddi anlamda dikkat çekip, fark yaratıp, insanların konu üzerinde tartışma yapacağı bir iş olacağını umut ediyorum.”