Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası ile yıldızlaşan Yağmur Tanrısevsin hayat görüşünde adaletsizliğe ve haksızlığa hiç yer yok!

Kalp Yarası ile yıldızlaşan Yağmur Tanrısevsin hayat görüşünde adaletsizliğe ve haksızlığa hiç yer yok!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yaz aylarında Atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin başrolünde oynayan Yağmur Tanrısevsin, canlandırdığı Ayşe karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanmış, gösterdiği oyunculuk performansıyla yıldızlaşmıştı.

Kalp Yarası dizisi milyonları etkileyen bir yapım olarak öne çıksa da kış döneminde düşen reytingleri de dizinin 32. Bölümde final yapmasına neden oldu. Bir süredir gelen projeleri değerlendiren Yağmur Tanrısevsin kariyerine dair yaptığı açıklamalarda yeni bir sinema filminde oynayacağının müjdesini vermiş, henüz partnerinin netleşmediği projenin yaz aylarında çekileceğini dile getirmişti.

Yağmur Tanrısevsin, Elele dergisinin mayıs sayısının kapağında yer aldı. Başarılı oyuncu hayatta kesin çizgileri olduğunu belirtirken şunları söyledi; “Adaletsizlik ve haksızlık benim hiç tahammül edemediğim bir şey. Bana ya da başkalarına fark etmez. O zaman içimden bir güç çıkıyor; ortalığı kasıp kavurabileceğim. Beni iyi tanıyan herkes, en değer verdiğim şeyin bu olduğunu bilir.”

Kalp Yarası ile yıldızlaşan Yağmur Tanrısevsin hayat görüşünde adaletsizliğe ve haksızlığa hiç yer yok! 7

Gelen teklifler arasında heyecanlandığı bir karakter ve proje ile karşılaştığımda motivasyonunun çok yükseldiğini ifade eden oyuncu ilişkilerinde de çok seçici olduğunu karşısındaki kişinin hangi tür davranışları o kişiden uzaklaşmasına sebep olur sorusuna ise; “Kendini çok özel ve değerli görüp, başka insanları sahip olduklarından ya da olamadıklarından dolayı küçümseyenlerden koşarak uzaklaşabilirim” yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu son olarak aşk konusunda bencillik ve haksızlığa gelemediğini, ilişki yaşayacağı kişiyle her şeyin açık ve dürüstçe olması gerektiğini belirterek şu açıklamada bulundu; “Bencillik ve haksızlık olmaması gerekenler. Paylaşım, paylaşabilmek ise olmazsa olmaz benim için. Bunun aşkı ve heyecanı devam ettirdiğini düşünüyorum.”