Ana sayfa Sosyal Medya İlhan Şen’e Safir dizisi için en büyük destek yurt dışından geldi!

İlhan Şen’e Safir dizisi için en büyük destek yurt dışından geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlhan Şen’in yerli hayranlarından daha çok yabancı hayranlarının kendisine destek çıktığını görmek sosyal medyada şaşırtıcı oldu. atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Safir dizisinde Ateş Gülsoy karakterini canlandıran oyuncu, imajı ile dikkat çekiyor. Oyunculuk performansı ile yine başrolün hakkını vermiş olsa da sosyal medya ortamında farklı eleştiriler de dikkat çekmeye başladı.

İlhan Şen’in dizinin başrolü olmasına rağmen Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül’ün daha fazla öne çıkartıldığına yönelik eleştiriler yapan dizi hayranları, Ateş karakterini de İlhan Şen’e çok yakıştırdıklarını belirten yorumlar yapıyor. Tabii farklı düşünen ve bu karakterin oyuncuya hiç de yakışmadığını ifade edenler de var.

Dizinin senaryosunun İlhan Şen’in üzerine kurulmuş gibi gösterildiğini ama sosyal medya etkisi ile bunun değişmekte olduğunu ve oyuncunun geri plana düştüğünü düşününler itirazlara başladı.

İlhan Şen’in dizinin hikayesinde başrol olmasına rağmen sahnelerinin az olduğunu belirtenler, sırf Ateş karakteri için diziye katlandıkları yönünde paylaşımlar yapıyor. Yaman ve Feraye karakterlerinin fazlasıyla ön plana çıktığını düşünenler senariste sosyal medya üzerinden mesaj göndermeye çaba harcıyor.

Safir dizisinin hikayesinin akışından memnun olmadıklarını belirten birçok izleyici de bulunuyor. Dizinin ilgiyi üzerinde tutabilmek için hikaye olarak biraz daha gelişmesi gerektiğini düşünen izleyiciler, abartılı bir aşk üçgeni de istemediklerini ifade ediyorlar.

Özellikle de yurt dışından diziyi takip eden yabancı hayranlar Safir dizisinden etkilendiklerini ama İlhan Şen’in sahnelerinin az olduğunu, hikayenin onun üzerinden ilerlemesi gerektiğini belirten çok sayıda paylaşım yaparak sosyal medyada itirazlarını sergiliyor.

İlhan Şen’in yurt dışındaki hayranlarının yerli izleyicilerden çok daha yoğun bir şekilde oyuncuyu sahiplendiğini de yine sosyal medyada görmek mümkün.