Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada en çok konuşulan dizi Adım Farah ama bunun reytingleri bir etkisi yok!

Sosyal medyada en çok konuşulan dizi Adım Farah ama bunun reytingleri bir etkisi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ne yazık ki sosyal medya ortamında çok fazla konuşulması demek, bir dizinin çok iyi reytingler elde edebileceği anlamına gelmiyor. İşte bu noktada Adım Farah projesi de dikkat çekiyor.

İkinci sezona geçtiğimiz hafta çarşamba günü başlayan dizi, yapılan tüm tanıtım kampanyalarına rağmen 2’li reytinglerden daha iyi sonuçlar alamadı. Çarşamba rekabetinde zorlandığı gözlenen Adım Farah’in hikayesi değişti ve oyuncu kadrosuna da önemli isimler katıldı. Ancak dizinin yeni haliyle izleyicileri henüz kendisine çekme konusunda sorunları olduğunu söylemek lazım.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah, son dönemde sosyal medyada yarattığı büyük etkileşim gücüyle de konuşuldu. Gerçekten de sosyal medya noktasında Adım Farah diğer tüm yapımlardan çok daha fazla öne çıkıyor. Özellikle de yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının büyük önem verdiği proje, ne yazık ki reyting sorunları ile başbaşa bulunuyor.

Dizinin 25 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasında sosyal medyada en çok konuşulan yapım olduğunu biliyor musunuz? Ne reyting rekortmeni Yalı Çapkını ne hikayesi ile herkesi büyüleyen Yargı dizisi ne de çok tartışılan Kızılcık Şerbeti… Tüm bu diziler sosyal medyada Adım Farah’ın çok gerisinde bulunuyor. Tabii ki bu 3 dizinin reytinglerinin de sezonun en iyileri olduğu gerçeğini hemen hatırlatalım.

Adba TV’nin verilerine göre 25 Eylül ile 1 Ekim haftasında Adım Farah dizisi en çok konuşulan dizi olmayı başardı. Ya Çok Seversen dizisinin final yaptığı haftada en çok konuşulan 3. dizi olması da dikkat çekti. Tabii ki bu başarının reytinglere bir etkisi olmadığını bu iki diziden de anlamak mümkün.

Sosyal medyada en çok konuşulan dizi Adım Farah ama bunun reytingleri bir etkisi yok! 7