Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ve Caner Topçu’dan gelen yeni fotoğraf, hayranları heyecanlandırdı!

Özge Yağız ve Caner Topçu’dan gelen yeni fotoğraf, hayranları heyecanlandırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ekranlara son olarak Baba dizisi ile gelen Özge Yağız ve Duy Beni dizisiyle gelen Caner Topçu, genç kuşağın sevilen iki başarılı ismi. Yer aldıkları yapımlarla son dönemin çok konuşulan isimleri olması, yapımcıların da dikkatini çekerek birlikte başrolde yer aldıkları bir yapımda buluşmalarını da sağladı.

Genç kuşağın son dönemde dikkat çeken oyuncularından Özge Yağız, ilk olarak Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile tanınmıştı. Ardından yine bir günlük dizi olan Yemin’de rol aldı. Sol Yanım isimli Show TV dizisiyle de büyük kitleler tarafından tanındı.

Son olarak yine Show TV’de geçtiğimiz ay ekrana veda eden Baba dizisindeki Büşra karakterini oynamıştı. Genç oyuncu, başarılı performansı ile adından söz ettirirken, hayranları onu yeni bir dizide görmek için sabırsızlanıyor. Bu arada Özge Yağız’ın yeni projesi olan Başka Türlü Aşk filminin çekimlerinin de başlaması, güzel bir sürpriz oldu.

Özge Yağız ve Caner Topçu'dan gelen yeni fotoğraf, hayranları heyecanlandırdı! 8

Caner Topçu da son dönemin çok konuşulan genç kuşak erkek oyuncuları arasında yer almakta. Star TV’de yaz sezonunda başlayan ve sezonda da devam eden Duy Beni isimli gençlik dizisinde Kanat rolüyle dikkatleri çekmişti. Dizinin final yapması ile birlikte Özge Yağız ile film için kamera karşısına geçti.

Çekimleri başlayan Başka Türlü Aşk isimli bir filmin çekimlerindeler. Fenerbahçe’ye aşık bir kadın ile bir erkeğin aşlarını anlatıyor film. Romantik bir hikayenin kahramanları olarak filmde yer alacak Özge Yağız ve Caner Topçu.

Özge Yağız ve Caner Topçu'dan gelen yeni fotoğraf, hayranları heyecanlandırdı! 9

Filmin setinde Caner Topçu ve Özge Yağız’dan ilk poz, geçtiğimiz günlerde gelmiş ve hayranlarını da heyecanlandırmıştı. Yeni gelen fotoğrafta filmin senaristi Ümit Anaç ile poz veren iki genç oyuncunun fotoğrafları, merakla Başka Türlü Aşk filmini bekleyen hayranlarını da ayrıca mutlu etti.