Ana sayfa Dizi Fragmanları İlişki Durumu Karışık’ta Ayşegül’ün şoke olduğu anlar!

İlişki Durumu Karışık’ta Ayşegül’ün şoke olduğu anlar!

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümü ile nefes kesti. Can son dakika Ayşegül ile evlenmekten vazgeçti. Peki Ayşegül’ün tepkisi ne olacak?

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği İlişki Durumu Karışık dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor. Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

İlişki Durumu Karışık”ın 18. bölümünde; Can’ın Ayşegül’ün kahramanı olma fikri işlemiş, Can en sonunda Ayşegül’ün gözüne girerek kendini affettirmiştir. İkili arasındaki buzlar hızla erirken Can’dan gelecek olan sürpriz teklife Ayşegül artık kayıtsız kalamaz! Can, hastaneden çıktıktan sonra ona bakmak Ayşegül’e düşer.

Can emeline ulaşmıştır. Ancak Efe ile küs olan Ece, Can ve Ayşegül’le yaşamaktadır. Ayşegül’le ilişkisini ileri bir boyuta taşımak isteyen Can, kendisini büyük bir yanlış anlaşılmanın içinde bulur! Ayşegül’ü tam anlamıyla kaybettiğini anlayan Murat, bütün yatırımlarını durdurup İtalya’ya dönmeyi seçer.

Elif ise Can’ı kaybetmeyi kendine yediremez. Mediha’nın aklına gelen bir fikri hayata geçirip geçirmeme çelişkisi yaşar!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can, Ayşegül’e evlenme teklifi etmiştir; ancak Ayşegül’ün bu teklifi kabul etmesi mümkün değildi! Ayşegül için savaşmakta kararlı olan Can kolları sıvadı ve kendini eğlenceli bir maceranın içinde buldu! Ece, Efe’nin kendisini aldattığından şüphelenmekteydi. Efe’nin tavırlarından işkillenen Ece, Efe’yi takip edip şüphelerine son vermek ister.

Ece şüphelerinde haklı mıdır yoksa her şey büyük bir yanlış anlamadan mı ibaretti. Elif, İlişki Durumu Karışık son bölümünde Ayşegül’ün dağ evinde olduğunu Mediha ve İsmail’e söyledi. İsmail bu habere çok sevindi. Ayşegül ve Can’ın birleşeceğine inanır. Ayşegül’ü görmek için eve gitti. Ancak İsmail’in görecekleri Can’ın tüm planını alt üst etti!

Efe’ye göre Ayşegül, Can’ı tek bir şekilde affedecekti; Can’ın Ayşegül’ün kahramanı olması, kızın gözüne girmesi gerekmekteydi. Can her şeyi göze alıp Ayşegül’ün kahramanı olmayı başarabildi mi?/milliyet