Ana sayfa Dizi Haberleri 4 yeni oyuncunun katıldığı Ateş Kuşları dizisinde yeni hikaye heyecanı yaşanıyor!

4 yeni oyuncunun katıldığı Ateş Kuşları dizisinde yeni hikaye heyecanı yaşanıyor!

tarafından ker_def

atv ekranlarının Bozdağ Film imzalı sevilen dizisi Ateş Kuşları, 12 Ocak Cuma akşamı 20.00’de ekranlara gelecek olan 38. bölümüyle seyircisine yepyeni bir sayfa açıyor. Ateş Kuşları’nda attığı bir imza sonucu tüm mal varlığını kaybeden Gülayşe, Ateş Kuşları’yla beraber yeni bir ev arayışına sürükleniyor.

Bu durum, dizinin ana hikayesine farklı bir boyut kazandıracak ve izleyicilere duygusal bir yolculuk sunacak.

ATEŞ KUŞLARI’NIN KADROSUNA YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR

Genişleyen oyuncu kadrosu ve büyüyen hikayesiyle gündeme gelecek olan Ateş Kuşları, yeni ve gelişen hikayesiyle çok konuşulacak.

4 yeni oyuncunun katıldığı Ateş Kuşları dizisinde yeni hikaye heyecanı yaşanıyor! 7

Diziye ‘Çelik’ karakteriyle Şahin Çelik, ‘Seyfi’ karakteriyle Mustafa Kırantepe, ‘Ayça’ karakteriyle Gökçem Çoban ve ‘Su’ karakteriyle Simay Eşme dahil oluyor. Başarılı oyuncular, diziye taze bir soluk getirecek ve hikayenin gidişatına yeni dinamikler katacak.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, senaryosu; İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma ve Mahmut Bora Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin oyuncu kadrosunda Emin Gürsoy, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz.”

Dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur gibi başarılı isimlerin de yer aldığını ifade edelim.

Sevilen dizi “Ateş Kuşları”, her cuma saat 20.00’de atv’de!