Ana sayfa Foto Galeri İlk kez anlattılar! Kırgın Çiçekler’in kızlarından çok özel açıklamalar…

İlk kez anlattılar! Kırgın Çiçekler’in kızlarından çok özel açıklamalar…

tarafından zk zk

İlk kez anlattılar! Kırgın Çiçekler'in kızlarından çok özel açıklamalar... 7

Deliyi oynamak isterim

Hazar Motan, bundan sonra yer alacağı projede farklı bir karakteri canlandırmak istediğini söyledi: “Spesifik olarak şu rolü oynamak istiyorum diyemem ama şu anda oynadığımdan daha farklı bir karakteri canlandırmak istiyorum. Kötü, sert bir karakteri oynayabilirim mesela.” Naz Çağla Irmak da “Ben değişik rolleri oynamak isterdim. Bir deliyi mesela. Ya da kötü bir kadını” dedi.

Telefon numaramı değiştirmek zorunda kaldım

Naz Çağla Irmak, cep telefonu numarası hayranları tarafından öğrenildiği için numarasını değiştirmek zorunda kaldığını anlattı: “Telefon numaramı değiştirdim. Bu durum bana çok saygısızca, çok kötü geliyor. Pazar günü sabah 08.00’de ya da gece saat 03.00’te telefon aldığım oldu mesela. Whatsapp’tan birçok mesaj geldi. Bunlar beni üzüyor. Tabii ki güzel şeyler söylemek için arıyorlar, çok da mutlu oluyorum bir yandan ama telefon özel bir şey.”

Kendimi izlerken utanıyordum

Aleyna Solaker, diziye başladığı ilk dönemlerde ekranda kendisini izleyemediğini söyledi: “Ben eskiden kendimi izleyemiyordum, çok utanıyordum. Evde annem diziyi açınca odama gidiyordum. Şimdi izleyebiliyorum ama.”