Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Aksum konuştu, instagram’da 21 milyon takipçisi olan Hande Erçel’e de laf gitti!

İlker Aksum konuştu, instagram’da 21 milyon takipçisi olan Hande Erçel’e de laf gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisinden sonra yeni bir sinema filmi çekimi için Mayıs ayında Adana’ya gidecek olan İlker Aksum, yeni projede Dolunay Soysert ile başrolde yer alacak. İlker Aksum, Ramo dizisinin ilk sezonu için de Adana’da bulunmuştu. Oyuncu, son dönemde yapımcıların sosyal medyadaki etkinliklerine bakarak genç oyunculara başrol teklifinde bulunması ile ilgili tartışmalara katıldı.

Tamer Karadağlı ve Saruhan Hünel gibi isimler geçtiğimiz aylarda yaptıkları açıklamalarda bu duruma tepki gösteren sözler söylemişti. İlker Aksum da yapımcıların sosyal medyaya bakarak oyuncu seçme konusuna tepkili yaklaşan isimler arasına katıldı. Oyuncunun sözleri oldukça dikkat çekiciydi:

“Artık benim gibi kariyer sahibi olmuş birisinin, bir yapımcı eğer instagram’dan benim kaç takipçim var, ona göre beni seçiyorsa yürüsün gitsin… Hadi lan… Ama no name’ler yeni yeni gelişiyor. Bakarsın sosyal medyada, yeteneğini ne yapacağız, ahlakını ne yapacağız, disiplinini ne yapacağız. 1,5 milyon takipçisi var diye oyuncu mu olacak, ona mı geldik? Evet, biraz öyle bir durum var. Bizim için de bunu yapıyorlarsa, yazıklar olsun. 25 yılımızı verdik, instagram ile ilgilenmiyorum.”

İlker Aksum, 4 milyon takipçisi olan birisine film yapıldığında gişenin ne olduğunu sorguladı. Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel’in 20 Milyon takipçisi olduğunun hatırlatılması üzerine İlker Aksum şunları söyledi:

“Söylemeyelim ismini; 15 ile 20 milyon takipçisi var, dizi yapıyorlar, final. Ne oldu şimdi? Seyirciye şunu mu diyoruz. Bunun 20 milyon takipçisi var, niye seyretmiyorsun mu diyoruz… Böyle bir şey yok. Ama sosyal medyanın gücünü de kabul ediyoruz. Buna göre hareket edeceğiz. Buna göre iş yapmayacağız.”

Binnur Kaya’nın instagram hesabının olmadığını da söyleyen İlker Aksum, “Bitti, Kırmızı Oda. Tokadı kodum mu oturturum” diyerek de sert konuştu.

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’nın bu sezonun en güzel işlerinden olduğunu anlatan oyuncu, bu yapımlarda yetenek abidelerinin olmasının önemine işaret etti.