Ana sayfa Sinema İlker Aksum, Ramo’dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor!

İlker Aksum, Ramo’dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisinde başrolde yer alan isimlerden birisi de İlker Aksum olmuştu.. Ramo geçtiğimiz hafta ekran ömrünü tamamladı. Usta oyuncu da dinlenmeye çekildi. Ramo’nun iyi reytinglerine rağmen bitmesine hayranları çok üzülmüş ve Show TV’ye de tepkilerini dile getirmişti.

Bir flim çekmek için Adana’ya gideceğini söyleyen İlker Aksum, Ufo isimli yapımın bir gençlik filmi olacağını belirtti. İlker Aksum, kendisi dışında Dolunay Soysert’in de kadroda yer aldığını ve diğer isimlerin de gençlerden oluştuğunu ifade etti.

“Adana’da inşallah covid olmadan geliriz” diye konuşan oyuncu, filmin ortaya çıkma hikayesini de anlattı. Oyuncu, gençlerin Tarsus, Mersin, Hatay arasında motosiklet yarışı yaptığını ve National Geographic’te de bunların belgeselinin çıktığını, yapımcı Necati Akpınar’ın da buradan yola çıkarak film yapmaya karar verdiğini söyledi.

İlker Aksum, güzel bir proje olacağını ve Mayıs ayında Adana’ya giderek çekimlere başlayacaklarını belirtti.

Ramo’nun ilk sezonu da Adana’da çekilmişti. Aksum, “Adana çok tatlı bir yer. Güneydoğu Anadolu’nun en kral yeri Adana’dır” ifadesini de kullandı.