Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Ayrık hayranlarını çok üzen talihsizlik!

İlker Ayrık hayranlarını çok üzen talihsizlik!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık,son yılların en başarılı isimleri arasında yer alıyor. Sinemadan televizyon programlarına birbirinden farklı projelerle ekranda ve beyaz perde de başarıdan başarıya koşan İlker Ayrık’a nazar değdi.

Tiyatro sahnesine de adım atmak için büyük çaba harcayan İlker Ayrık, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle zor günler yaşıyor.

“Keşanlı Ali Destanı” seyircisiyle buluşmak için gün sayarken oyununun başrol oyuncularından İlker Ayrık, yüksek ateş şikayetiyle gittiği hastanede zatürre şüphesiyle tedavi altına alındı. Ayrık’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten doktorlar, ünlü oyuncunun tam olarak sağlığına kavuşması için kesin istirahat şartı koydular.

İlker Ayrık’ın tedavi süreci nedeniyle “Keşanlı Ali Destanı” oyununun, 22 Ocak Çarşamba günü yapılması planlanan seyircili genel provası 19 Şubat Çarşamba gününe; 23 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilmesi planlanan prömiyeri 20 Şubat Perşembe gününe ertelenmiştir. 23 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ise iptal edilmiştir.