Ana sayfa TV Programları İlker Ayrık’la koca bulma taktikleri Yaparsın Aşkım’da! Yaparsın Aşkım 111. Bölüm

İlker Ayrık’la koca bulma taktikleri Yaparsın Aşkım’da! Yaparsın Aşkım 111. Bölüm

tarafından ker_def

Y25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 111. bölümüyle 23 Şubat Cumartesi yani bu akşam saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“EL ARABASI” adlı ilk oyunda erkek yarışmacılar şınav pozisyonunda dururken, kadın yarışmacılar eşlerinin ayak bileklerinden tutarak onları adeta bir el arabası gibi tutacak ve en uzun süre bu şekilde durabilen çift, oyunu kazanacak.

“ÇORAPLARIN EFENDİSİ” adlı ikinci oyunda yarışmacılar leğende bulunan ıslak çorapları, atış noktasının 4 metre uzağındaki
askıya fırlatarak asmaya çalışacaklar.

“ÜTÜ TİLT” adlı oyun “Ütüye tilt olurum, masasında dans ederim.” diyenlerin dengesiz oyunuyken, “DALARIM BİLİRSİN” adlı dördüncü ve son oyunda yarışmacılar, kafalarını bir balık akvaryumuna daldırıp, eşlerinin iddiası süresince suda nefessiz kalmaya çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 111. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, bu akşam saat 20.00’de FOX’ta.