Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli dizilere dönmek için yeşil ışık yaktı ama bir çekincesi var!

İlker Kaleli dizilere dönmek için yeşil ışık yaktı ama bir çekincesi var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu İlker Kaleli, ekrana en son Fox TV’de yayınlanan Öğretmen dizisiyle gelmişti. İddialı başlayan dizi, ne yazık ki beklenen ilgiyi görememişti. Farklı hikayesi ile izleyenlerin dikkatini çeken ve büyük merak uyandıran bir diziydi ancak sezonda kendisine yer bulamadı ve ancak 9 bölüm yayınlanabildi.

Poyraz Karayel dizisi ile büyük dikkat çeken İlker Kaleli, bu dizinin ardından hayran kitlesini büyütmüştü. Kaleli, Öğretmen dizisinden sonra da uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde ise bir ödül töreninde ortaya çıktı.

İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen ödül töreninde, ‘Yaşayan Dizi Efsanesi’ ödülünü alan İlker Kaleli, gençlerden böyle bir ödül almanın mutluluğunu yaşadı. Aynı üniversitede Sanat Yönetimi okuduğunu da belirten oyuncu, kendisi için bu ödül töreninde bulunmanın bir nostalji yaşattığını da vurguladı.

Bu arada gelen sorular üzerine oyuncu, dizi projeleriyle ilgili görüşmeleri olduğunu ancak henüz içine sinen bir iş olmadığını belirtti. Senaryoları titizlikle inceleyen oyuncunun şu sıralar ekrana dönmesi bu sözlerinden sonra biraz zor görünüyor.

Ancak tabii beğendiği bir proje olursa da döneceğinin sinyalini veriyor oyuncu ve “İnşallah yakın zamanda tekrar bir araya geleceğiz” diyerek de setlere dönme isteğini belirtti.

İlker Kaleli dizilere dönmek için yeşil ışık yaktı ama bir çekincesi var! 7

Bu arada televizyona yapılan projelerin biraz sıkıntılı olduğunun da altını çizen oyuncu, özellikle uzun çalışma saatlerine değindi ve “Televizyon işleri sıkıntıya girdi gibi görüyorum. Konu aslında çok uzun, senarist ayrı yoruluyor, ekip ayrı yoruluyor. Nitelikli bir şey çıkması giderek zorlaşıyor. Onun da bir yapılış şekli var. Aslında mecrası benim adıma çok önemli değil. İnandığımız, hissettiğimiz, karakterine inandığımız işlerle geri geleceğim.” diye konuştu.

Kaleli, pek çok oyuncu gibi uzun dizi saatlerine vurgu yapmakta. Hem oyuncuların hem teknik ekibin yorulduğu ve ortaya nitelikli bir iş çıkmasının da zorlaştığını belirtiyor oyuncu. Televizyon dizilerindeki bu dezavantajlar, pek çok oyuncunun dijital dizilere de yönelmesinin nedeni. İlker Kaleli de bu konuda görünen o ki ince eleyip sık dokuyor…

tv100’de yayınlanan röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…