Ana sayfa Sinema Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’i buluşturan Netflix filmi için geri sayım başladı!

Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’i buluşturan Netflix filmi için geri sayım başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Aslı Enver, uzun süredir ekranlarda yok. Ancak şu sıralar hem bir tiyatro oyunu ile gündemde hem de Kaan Urgancıoğlu ile başrolünde oynadığı Sen Yaşamaya Bak filmi ile Netflix’e gelmeye hazırlanıyor!

Kaan Urgancıoğlu ise her hafta Yargı dizisiyle ekranda büyük beğeni toplamakta. Pınar Deniz ile ekran uyumu tutan oyuncu, Kara Sevda dizisinden uzun bir süre sonra tv dizilerine dönerek izleyicileriyle hasret gideriyor.

Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde oynadıkları Sen Yaşamaya Bak filmi ise şimdiden merak konusu oldu. Filmin 21 Mart’ta Netflix’te yayınlanacağının açıklanmasının hemen ardından Aslı Enver, instagram hesabından fragmanı paylaştı…

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver'i buluşturan Netflix filmi için geri sayım başladı! 7

Romantik komedi tarzındaki filmin kadrosunda Mert Ege Ak, Egi Şenler ve Birce İrem de rol almakta. Filmde, Aslı Enver’in oynadığı Melisa isimli bekar bir anne, amansız bir hastalık yüzünden ömrünün son demlerini yaşarken fırtınalı bir aşk yaşayacağı ve çocuğunu emanet edebileceği bir adamı arıyor.

Filmin senaristliğini Hakan Bonomo üstlenirken yönetmenliğini ise Ketche lakaplı ünlü yönetmen Hakan Kırvavaç yaptı.

Bu arada Aslı Enver, 21 Mart’ta Netflix’te yayınlanacak filminin hemen ardından ertesi gün 22 Mart’ta da Sırça isimli bir tiyatro oyunu ile sahneye çıkacak! İstanbullu Gelin dizisinde rol aldığı İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar’ın yanı sıra genç oyuncu Cem Üzümcü de oyunda rol almakta…