Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Kaleli, sakala bir türlü alışamadı!

İlker Kaleli, sakala bir türlü alışamadı!

tarafından ker_def

‘Böyle mutluyuz’

Milliyet Cadde’nin haberine göre İlker Kaleli ve sevgilisi Burçin Terzioğlu, önceki akşam Arnavutköy’deydi.

İnternette yayınlanan, ‘Dip’ dizisi için uzattığı sakala alışamadığını söyleyen Kaleli, çıkan evlilik haberleri için, “Dört yıldır birlikteyiz. Böyle gayet mutluyuz. Zaten öyle bir karar alırsak bizden önce sizin haberiniz oluyor” dedi.

DİP DİZİSİ HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Puhu Tv’nin yenİ dizisi Dip yayınlanmaya başladı. İlk olarak iki bölümünün yayınlandığı dizi beklentilerin altında kaldı.

Başrollerini İlker Kaleli, Neslihan Atagül, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç ve Olgun Toker’in paylaştığı dizi Fi’nin izinden giden internet dizilerinden biri oldu.

Yapımını TMC’nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür’ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu’nun yaptığı dizi heyecanla bekleniyordu.

Dizi İstanbul Emniyeti’yle ortak çalışan bir intihar ara bulucusu psikiyatrist olan Sahir ile gizemli bir bilim kadını olan Bilge’nin hikayesini anlatıyor.

Özellikle oyuncu kadrosuyla çok beğenilen dizi izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Dizinin çok ağır ilerlediğini düşünen izleyenler pek de umduklarını bulamadı.

İzleyiciler dizi için; “2. bölümü izlemek içimden gelmedi bile!”, “Beğenmedim ben İlker Kaleli için bile izleyemeyeceğim!”, “Çok ağır ilerliyor, hoşuma gitmedi!”, “Kadroya yazık olmuş!”, “Havada kalan bir konu, gereksiz gerilim sınıfta kaldı!”, “Şahsiyet daha iyi!” gibi yorumlar yaptılar.