Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli sırtlıyor, Öğretmen dizisi sürprizlerle devam ediyor!

İlker Kaleli sırtlıyor, Öğretmen dizisi sürprizlerle devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmaya başlayan Öğretmen dizisi, yine etkileyici bölümleriyle ekran başındaki izleyicilerin fena halde gerilmesine neden oluyor. İlker Kaleli, dizinin bu kadar etkili olmasında performansı ile birincil etken konumunda…

Ceren Moray, Serhat Kılıç, Serdar Keskin, Afra Saraçoğlu ve Şerif Erol’un da başrolünde yer aldığı Öğretmen dizisinin, geçen hafta yayınlanan 5. bölümü reytinglerde beklentilerin altında kalmıştı. Ancak yine de dizi Pazar akşamları kendi izleyicisini toplayabilecek ve Fox TV’yi memnun edebilecek bir içeriğe sahip.

36 bölüm sürmesi planlanan Öğretmen dizisinin 6. bölümünde neler yaşanacağına dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Akif öğretmen, Avcı kod adlı öğretmenin ortaya çıkmasını istiyor. Çünkü bu kişi, anahtar konumda ve hikayenin ilerlemesinde de etkisi büyük olacağa benziyor.

Gerilimli sahnelerle dolu dizinin hayranları ise hikayenin gidişatından memnun olduklarını sosyal medya mesajlarıyla ortaya koyuyor. Akif öğretmenin gerçekleri ortaya çıkarma mücadelesinde sınıftaki öğrenciler de artık ona yardımcı olacak gibi bir hava da var.

Öğretmen dizisinin 6. bölümünde Akif öğretmen ile sınıfın işbirliğinde bir bomba patlama sahnesi olduğu
düşüncesini izleyiciler de sosyal medyada paylaşıyor. İşte 6.bölümden 2. fragman: