Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde kimsenin beklemediği olay gerçekleşti!

Hercai dizisinde kimsenin beklemediği olay gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde sırlar ortaya çıktıkça izleyicinin ilgisi artıyor. Cuma akşamları atv’de yayınlanmakta olan dizide Ebru Şahin ve Akın Akınözü başrolleri paylaşıyor. Dizinin 43. yeni bölümü de 16 Ekim akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden yeni görüntüler ise bazı detayları öne çıkartıyor.

Hazar, Miran’ın oğlu olduğunu sonunda öğrenecek. Sırlar açığa çıktıkça da olaylar daha da renkli hale geliyor. Aslan Aslanbey ile Miran arasında ise büyük kavga yaşanacak. Miran ile nişanlanmak isteyen Aslan’a Miran’dan sert bir karşılık geliyor. Aslan, Reyyan’a olan ilgisini net bir şekilde belli edecek. İzleyiciler böyle bir sahneyi pek beklemiyordu. Reyyan’ın Aslan’dan gelen “Nişanlanalım” teklifine vereceği yanıt da merak konusu oldu.

Sosyal medyada yorumlarda bulunan dizi hayranları Miran ve Reyyan aşkına zarar gelmesini istemiyor. İzleyiciler senaristeler böyle bir hata yapmaması gerektiğini ve dizide ikilinin aşkının tutundukları en önemli dal olduğunu hatırlatıyor.

Aslan Aslanbey karakterine de dizide çok fazla yer verilmesi eleştirilmeye başlandı. Aslan ile Miran’ın kavgasının nereye gideceği de merak konusu oldu.

16 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 43.bölümden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.