Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ve Neslihan Atagül’ün dizisine yayından kaldırılan Hayat Sırları’ndan bir oyuncu katıldı

İlker Kaleli ve Neslihan Atagül’ün dizisine yayından kaldırılan Hayat Sırları’ndan bir oyuncu katıldı

tarafından ker_def
Olgun Toker, internet dizisinde

Poyraz Karayel dizisinde fırtına estiren İlker Kaleli ile Kara Sevda dizisinde ismini parlatan Neslihan Atagül, Puhu TV’nin yeni dijital projesinde buluştu.

Kod Adı İntiharcı isimli dizinin cast çalışmaları da devam ediyor.

Star TV ekranlarında izleyicilere geçtiğimiz gün veda eden Hayat Sırları dizisinde rol alan Olgun Toker, yeni dizide Kaleli ve Atagül’e eşlik edecek.

2018 yılında izleyici ile buluşması beklenen diziyi Bodrum Masalı ve Meryem’in senaristleri Başar Başaran ve Emre Özdür yazıyor.

İlker Kaleli ve Neslihan Atagül'ün dizisine yayından kaldırılan Hayat Sırları'ndan bir oyuncu katıldı 7

OLGUN TOKER KİMDİR?

Olgun Toker kimdir, 12 Mart 1988 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Olgun Toker, Icon Talent Menajerliğe bağlı olan tecrübeli oyuncu MSM Konservatuar’da eğitim görmüştür. Annesi ev hanımı, babası kaptan olan olan Olgun Toker Sanayi Ve Ticaret Odası Anadolu Lisesini tamamladıktan sonra karikatürist olmak için İstanbul’a gelmiştir. Marmara Üniversitesi Arşivcilik Bölümü’nü kazanmış fakat okula devam etmeyerek Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim almıştır. Genellikle sinema sektöründe yer alan başarılı oyuncu Olgun Toker bir çok sinema filminde yer almıştır.

Karadayı dizisi ile televizyon ekranıyla tanışan Toker, ardından Son, Tatlı Küçük Yalancılar, Hayat Şarkısı, Hayat Sırları ve Çember dizilerinde kendisini gösterdi.