Ana sayfa Sosyal Medya İlker Kaleli’den yeni bir Poyraz Karayel efsanesi mi geliyor?

İlker Kaleli’den yeni bir Poyraz Karayel efsanesi mi geliyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başlıktaki mesaj Öğretmen dizisinin ilk fragmanına izleyicilerin gösterdiği ilgiyi anlatıyor… İlker Kaleli, Poyraz Karayel dizisinden sonra Öğretmen ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Medyapım ile MF Yapım ortak projesi olan Öğretmen’in başrollerinde Kaleli dışında Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol bulunuyor.

Sistemin ve gençlerin kendisini sorgulamalarını sağlayacak bir dizinin geldiğini ilk fragmandan anlıyoruz.İlker Kaleli bir öğretmen olarak yalvarıyor, “Lütfen değişin” diyor… Aslında bu gençlere yönelik güçlü bir söylem ve önemli bir vurgu… Tabii dizi bir sistem eleştirisi noktası üzerinden mi ilerleyecek, yoksa gençlik aşklarıyla dolu bir yapım mı olacak şimdilik net değil.Ama ilk fragmanın yansıması çok etkili oldu.

Farklı bir yapım olduğu, İlker Kaleli’nin de Poyraz Karayel’den sonra yeni bir efsane diziyle ekrana dönüş yaptığına yönelik sosyal medyada birçok yorum bulabilirsiniz. “Ne olur biraz başkalarını da düşünün” diyen bir çıkış, Öğretmen dizisinin Fox TV ekranında farklı bir yapım olarak öne çıkacağını anlatıyor.

Kaleli’nin oyunculuğunu beğenen hayranlar, yeni fragmanlarda diğer başrol oyuncularının da neler anlatacağını ve naslı bir imajla geleceklerini merak ediyor. Kaleli için diziyi izleyeceklerini belirten de birçok kişi bulunuyor ve Öğretmen dizisinin ilk fragmanının amacına ulaştığı, dikkat çektiği de sosyal medya yorumlarında belli oluyor.