Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar 6.bölümün konuk oyuncularına şaşıracaksınız!

Tutunamayanlar 6.bölümün konuk oyuncularına şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Tutunamayanlar dizisinin 6.bölümünden 2. fragman yayınlandı. 18 Şubat Salı akşamı TRT1’in absürd komedi dizisinde yine izleyenleri ekran başına oturtacak sahneler bulacaksınız. Çok beğenildi Tutunamayanlar, ancak dizinin reytinglerinin tatmin etmediği, düşük kaldığına yönelik serzenişler de var.

Ekranda gülmek adına izlenebilecek az sayıda yapım bulunuyor. Ancak Tutunamayanlar biraz absürd bir komedi, bir anlamda Leyla ile Mecnun’un yolundan ilerliyor. İzleyiciler de bu özelliğini çok sevdiler.

Ayhan Sicimoğlu’nun dizide görünmesi de izleyenleri bir hayli heyecanlandırdı. Yapıma konuk olarak Atakan Özyurt’un da Keloğlan karakteri ile katılması da dikkatleri çekti. Videodan 6.bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz:

Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu 80 dakika olarak planlanan absürt komedi dizisi “Tutunamayanlar”, her salı saat 20.00’de TRT 1’de.

Son yılların parlayan yıldızlarından Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor.