Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli’nin İspanyol dizisi La Pasion Turca, bir ünlü Türk oyuncuya daha büyük fırsat oldu!

İlker Kaleli’nin İspanyol dizisi La Pasion Turca, bir ünlü Türk oyuncuya daha büyük fırsat oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlker Kaleli’nin başrolünde yer aldığı Türk Tutkusu anlamına gelen La Pasion Turca isimli dizinin çekimlerine başlandığı geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı. İstanbul Kilyos’ta başlayan çekimler daha sonra Balat’ta devam edecek. Antena 2 isimli televizyon kanalında yayınlanacak dizinin İstanbul çekimlerinin tamamlanmasının ardından da ekip Madrid’e giderek burada son sahneleri çekerek 50’şer dakikadan oluşacak 6 bölümü tamamlayacak.

İlk olarak Avrupa ve Güney Amerika televizyonlarında yayınlanması beklenen La Pasion Turca dizisinde İlker Kaleli ile birlikte İspanyol oyuncu Maggie Civantos başrolde bulunuyor. Dizide ayrıca Türk oyuncular Burak Hakkı ile Zeynep Tuğçe Bayat’ın da rol alacağı ortaya çıktı.

İlker Kaleli'nin İspanyol dizisi La Pasion Turca, bir ünlü Türk oyuncuya daha büyük fırsat oldu! 7

Cansel Elçin ile mutlu bir evlilik sürdüren Zeynep Tuğçe Bayat, dil bilmenin faydasını bu projede kendisine yer bularak görmüş oldu.

Oyuncu, “İspanya’da yayınlanacak bir dizide oynayacağım, o yüzden çok heyecanlıyım. Bayadır istediğim bir şeydi, görüşmelerim sürüyordu çeşitli projelerle. Bununla başlayacağım, bir kapı açtım kendi kariyerim için. O yüzden çok mutluyum” diye konuştu.

Eşi Cansel Elçin ile birlikte birkaç tane farklı yabancı dil konuşabildiklerini anlatan Zeynep Tuğçe Bayat, bu konuda birbirlerini beslediklerini ifade etti.

Oyuncu, “Bence bu iki oyuncu çift arasında bulunmaz bir fırsat” diye konuştu.