Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü’nün keyfini kaçıran reytingler değil çok başka bir şey!

Hazar Ergüçlü’nün keyfini kaçıran reytingler değil çok başka bir şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün isimli Show TV dizisinde başrolde yer alan Hazar Ergüçlü, başarılı performansı ile bu yapımda da kendisinden beklenilenleri ortaya koyuyor. Dizinin reytinglerinin düşük olması, oyuncuların başarısını gölgeleyen bir faktör değil.

Hayat Bugün projesinde bir doktor olarak izlediğimiz Hazar Ergüçlü, özel hayatında da yönetmen Onur Ünlü ile aşkını sürdürüyor. Çiftin evlenmesi yönünde hayranlarının bir beklentisi var. Bir dönem aralarındaki yaş farkı nedeniyle sıklıkla basında gündem olan ikili, evlilik düşüncesine de sahip değil.

Hazar Ergüçlü, yer aldığı dizilerde yaşanan reyting stresine bile kapılmazken, konu evliliğe gelince bundan çok olumsuz etkilendiğini anlattı.

Onur Ünlü ile keyiflerinin yerinde olduğunu ve çok mutlu olduklarını ifade eden oyuncu, “Düğün bilmiyorum. Ben çok kolay endişelenen bir insanım. Düğün gibi organizasyonlar beni çok endişelendirir” diye konuştu.

Hazar Ergüçlü'nün keyfini kaçıran reytingler değil çok başka bir şey! 7

Hayat Bugün dizisinde Hazar Ergüçlü’nün partnerlerinden olan Tansel Öngel ise, reyting endişesini yaşayan bir isim. Oyuncu, her sezon 100 kadar dizinin yayınlandığını ve bunlardan bazılarının başarılı olabildiğini hatırlattı.

Tansel Öngel, “Tabii ki reyting endişesi oluyor, çok kaygan bir zemindeyiz” diye konuştu.

Çarşamba akşamları reyting rekabetinde zorlanan Hayat Bugün dizisinde doktorların hayat kurtarma mücadelesi anlatılıyor.

New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin tüm dünya çapında yapılan ilk uyarlaması olması ile önemi büyük olan Hayat Bugün projesi ne yazık ki, izleyicilerin yeterince ilgisini çekemeyen projelerden birisi oldu.