Ana sayfa Sosyal Medya Darmaduman dizisi kötü gidiyor ama Hafsanur Sancaktutan’ın başarısı artarak sürüyor!

Darmaduman dizisi kötü gidiyor ama Hafsanur Sancaktutan’ın başarısı artarak sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, son dönemin öne çıkan genç kadın oyuncularından birisi oldu. Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin ardından, Darmaduman isimli Fox TV dizisinin başrolünde yer alan Hafsanur Sancaktutan, geniş bir hayran kitlesi tarafından destekleniyor.

Güzelliği ile göz kamaştıran oyuncu, yetenekleriyle de yer aldığı projelere büyük değer katıyor. Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz isimli diziyle geçen yıl çok önemli bir çıkış yakaladı. Bu yıl da yine yer aldığı projelerle dikkat çeken oyuncu, milyonların hayranlığını kazanmasını bildi.

Dünyayla Benim Aramda projesinin ardından başladığı Darmaduman dizisi henüz yeterince iyi reytingler alamasa da Hafsanur Sancaktutan, sette yoğun şekilde çalışıyor ve başrol sorumluluğunu taşıdığını performansıyla ortaya koyuyor.

Genç oyuncu katıldığı bir ödül töreninde yaptığı açıklamayla da dikkatleri çekti. Sancaktutan, “Sadece güzel birisi olarak anılmak istemiyorum. Hem güzel hem başarılı, çalışkan bir kız olarak algılanmak istiyorum. Bunun için de ben elimden geleni yapıyorum” şeklinde konuştu.

Darmaduman dizisi kötü gidiyor ama Hafsanur Sancaktutan'ın başarısı artarak sürüyor! 7

Gençlik enerjisini her fırsatta ortaya koyan, bulunduğu projelerde cesur sahnelerde yer almaktan çekinmeyen Hafsanur Sancaktutan, oyunculuk macerasında daha yeni bir isim ama sözleriyle aklı başında birisi olduğunu ortaya koyuyor.

Oyuncunun son dizisi Darmaduman’ın reytingleri kötü gidiyor olsa bile, Sancaktutan’ın izleyicilerde bıraktığı etki ve beğenisi artıyor. Sosyal medyada da büyük bir kitleyi etkileme gücü bulunan oyuncu, kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanarak geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başarıyor.