Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli’nin, Marlon Kemal dizisinde oynayacağı söylenmişti ama işin aslı öyle değilmiş!

İlker Kaleli’nin, Marlon Kemal dizisinde oynayacağı söylenmişti ama işin aslı öyle değilmiş!

tarafından zk zk

Poyraz Karayel dizisinden sonra ekranlara uzun bir ara veren İlker Kaleli, geçtiğimiz dönemde Neslihan Atagül ile internette yayınlanan DİP dizisinde rol almıştı.

Geçtiğimiz günlerde yeni teklifler olduğunu, değerlendirdiğini ve sezonda döneceğini söyleyen İlker Kaleli, detaylara girmemişti.

Ancak bir süredir ‘Marlon Kemal’ isimli bir dizide oynayacağı konuşulmakta. İşin aslını ise Milliyet Cadde’den Sina Koloğlu yazdı.

Diziyi çekecek olan yapım firması ile görüşen Sina Koloğlu, henüz bazı konuların netlik kazanmadığını da yazısında belirtti.

Koloğlu, “İlker Kaleli’nin dizisi belli mi?” başlıklı yazısında şunları söyledi:

‘Most Yapım, yeni bir dizi çekecek, adı ‘Marlon Kemal’ olacak’ diye duymuştum… Bu projede, İlker Kaleli’nin oynayacağı haberleri de yer aldı. Merak edip, sordum. Most Yapım’dan gelen bilgi şöyle: “Dönem dizisi olacak, 70’li yıllarda geçecek. Ama adı ‘Marlon Kemal’ olmayacak.” Ekim için planlanıyor, adı belli değil. Oyuncular da netleşmedi. Bir şehir hikayesi olacak. Kadın ve erkek başrol için görüşmeler devam ediyor. Tabii ki İlker Kaleli de var.
Senaryosunu da Kerem Deren yazıyor.

Henüz anlaşma yok!

Kaleli cephesinden, “Bir anlaşma yok” bilgisi geldi. Görüştükleri ve yakın zamanda projenin netleşeceği belirtildi. Kanaatim bu iş kesin. Oyuncu, uzun bir ara verdi. Psikolojik durumlar yaşandığı söylendi. Edindiğim izlenim, yapım tarafı da pek bir istekli… Özet, dizinin adı ‘Marlon Kemal’ değil, fakat yeni bir projede iddiam, başrol oyuncularından biri Kaleli olacak.