Ana sayfa Dizi Haberleri Sürpriz mesaj… İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’deki oğlunu unutmadı

Sürpriz mesaj… İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’deki oğlunu unutmadı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon veda eden Sen Anlat Karadeniz dizisini, uzun süre hafızalardan çıkmayacak. Özellikle ilk sezonuyla büyük dikkat çeken yapım, eşinden şiddet gören bir kadının oğluyla verdiği mücadeleyi anlatıyordu. Nefes karakteriyle hafızalara kazınan İrem Helvacıoğlu, dizide oğlu Yiğit’i oynayan Demir Birinci ile sette de çok iyi anlaşıyordu.

Ulaş Tuna Astepe’nin de rol aldığı dizide Demir Birinci, adeta setin maskotu gibiydi. Hem başarılı oyunculuğuyla ekran başındakilerin takdirini aldı, hem de sevimliliğiyle sevgisini kazandı. Kamera arkasında da annesini oynayan İrem Helvacıoğlu ile sıcak bir ilişki kurmuştu.

Aynı şekilde Ulaş Tuna Astepe ve diğer oyuncularla da samimi anları sosyal medyadan yapılan paylaşımlarda görülüyordu. Herkes küçük oyuncunun üzerine titrerken, aile gibi olmuşlardı adeta.

İrem Helvacıoğlu da uzun süre birlikte oynadığı, kucağından indirmediği küçük oyuncunun adeta ikinci annesi gibiydi. Helvacıoğlu, yetenekli rol arkadaşını doğum gününde unutmadı.

Trabzon’da yaşayan bir aileni oğlu olan Demir Birinci 2012 doğumlu. 8 yaşına giren Birinci’yi ilk kutlayanlardan biri de 3 sezon boyunca annesini oynayan İrem Helvacıoğlu oldu.

Helvacıoğlu, instagram hesabından Demir’i kucağına alıp sevdiği anların videosunu paylaşarak duygusal bir mesajla ve onu çok özlediğini de ekleyerek aşağıdaki paylaşımı yaptı ve doğum gününü kutladı…

Sürpriz mesaj... İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'deki oğlunu unutmadı 7