Ana sayfa Sosyal Medya İMDB’nin yükselen yıldızı Pınar Deniz oldu! Oyuncu listede Hande Erçel’i geride bıraktı!

İMDB’nin yükselen yıldızı Pınar Deniz oldu! Oyuncu listede Hande Erçel’i geride bıraktı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Son dönemlerin en popüler oyuncularından Pınar Deniz yine bir listenin başına adını yazdırdı.

Vatanım Sensin dizisi ile başlayan ekran kariyerinde Netflix’de yayınlanan Aşk 101 adlı yapımla sıçrama yaşayan ünlü oyuncu, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı’da gösterdiği  performansla zirveye yerleşti.

Doğal güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yerini alan Pınar Deniz tüm dünyada 11 milyonu aşkın isim arasında 1709. oldu. Pınar Deniz, Türk oyuncular arasında ise zirveye yerleşti.

İMDB'nin yükselen yıldızı Pınar Deniz oldu! Oyuncu listede Hande Erçel'i geride bıraktı! 7

IMDB’nin her hafta düzenli olarak yayınladığı IMDB Starmetre’nin yeni verileri açıklandı. Yargı dizisinin yanı sıra şu sıralar başrolünde olduğu, Netflix’de yayınlanan Aşkın Kıyameti adlı filmle de adından söz ettiren Pınar Deniz, tüm dünyada 11 milyonu aşkın isim arasında 1709. oldu ve Türk oyuncularda ise zirveye yerleşti.

IMDb listelerinin zirvesinden inmeyen iki isim, Hande Erçel ve Can Yaman yayında hiçbir projeleri olmadığı halde Pınar Deniz’i takip ediyorlar

IMDb’nin yükselen yıldızı Pınar Deniz son dönemde yaptığı reklam anlaşmalarıyla da dikkat çekiyor. Oyuncu en son dünyaca ünlü kozmetik ve  güzellik markası L’Oréal Paris’in yeni güzellik elçisi oldu.

L’Oréal Paris’in marka yüzü olarak yılın en çok ses getirecek iş birliklerinden birini imza atan güzel oyuncu mutuluğunu sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşarak şu ifadeleri kullandı; “Heyecandan içim içime sığmıyor. Güzellik elçisi olduğum L’Oréal  Paris ailesine hoş geldim diyebiliriz.”