Ana sayfa Sosyal Medya İmrenilen aşktan kötü haber! Alp Navruz ve Ayşa Ayşin Turan cephesinden şaşırtan hamle!..

İmrenilen aşktan kötü haber! Alp Navruz ve Ayşa Ayşin Turan cephesinden şaşırtan hamle!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncular Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın, başrolünde yer aldıkları Star TV dizisi Ada Masalı’nda başlayan aşkları hayranları tarafından heyecanla karşılanmıştı.

Önceki yaz sezonunda ekranlara gelen Ada Masalı dizisi ekranlara veda edeli uzun zaman oldu ancak çiftin aşkı o günden bu zamana devam ediyordu.

Çifti birbirine çok yakıştıran hayranları, sosyal medyada birlikte yaptıkları paylaşımları da merakla takip ediyorlardı.  Ancak ünlü çiftin instagram’da birbirlerini takipten çıkıp, beraber yer aldıkları fotoğrafları silmeleri haklarındaki ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi.  Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın bu paylaşımları artık mazide kaldı.

İmrenilen aşktan kötü haber! Alp Navruz ve Ayşa Ayşin Turan cephesinden şaşırtan hamle!.. 7

Yaklaşık 10 aydır birlikte olan oyuncu çiftin ayrılığı hayranlarını üzdü.  Sosyal medyada, “Ünlü çifte nazar değdi” şeklinde pek çok yorum yapıldı. Çiftten konuyla ilgili bir açıklama gelmezken ayrılık haberleriyle magazin basınının gündemine oturan Alp Navruz’un sosyal medya hesabında, TRT1’de yayınlanacak yeni dizisi Yürek Çıkmazı’yla ilgili yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Oyuncu yeni dizisinde çok yakında, ‘Halil’ karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak. Alp Navruz’un Yürek Çıkmazı’ndaki partneri ise İrem Helvacıoğlu.

Dizide ikiliye Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçel’in de aralarında bulunduğu tecrübeli isimler eşlik ediyor.