Ana sayfa Dizi Haberleri İnadına Aşk dizisi hayranları şikayet etmekte haklı!

İnadına Aşk dizisi hayranları şikayet etmekte haklı!

tarafından ker_def

inadına-aşk2

Amerika başkanı dâhil herkese haber verin, yetkilisi kim bu dizi günlerinin? Ustacım bizim şu klişeli de olsa bizden olan diziye bi güzellik yapalım? Masayı donatalım, boşları tazeleyelim? Olmuyor mu öyle? Ben kumanda kavgası yapmaktan yoruldum çünkü. Bir o kanal bir bu kanal zaplamaktan parmağım aşındı, kumandanın tuşlarındaki yazılar silikleşti.

Ben bu bölümü Ezgi’ye ve Sedef Hanım teyzeye sinir olup koltuk tepesine tünemekle geçirdim açıkçası. Yine çiftlere göre gidelim mi, ne dersiniz?

Toprak ve Leyla, ruh ikizliğinden suç ortaklığı mertebesine ermişlerdi hatırlarsanız. Bir de âşık Toprak çok garip hissettiriyor izlerken. Sevda kuşi olmuş, ayağı yere basmıyor. Şarkılar türküler söyleyerek geziyor, bulduğu fırsatta Leyla için kıtalar arası koşuyor. Ya, işte böyle pervanesine yanan mum ederler adamı. Canım senaristler! Aşkından sürünen ve kafayı yiyen erkek karakter en sevdiğim. Çünkü gerçek hayatta öylesi yok, olan da şiir kitabı çıkartmak için takipçi kasıyor. Makyaj güzeli kızları oto yıkamaya götüreceğini söyleyen beylere de buradan sesleneyim, hadi siz çözümü buldunuz; peki ya biz ne yapalım? Sonra da hepimiz bir fangirl, hepimiz kronik dizi izleme bozukluğu hastası. Konudan çok saptım, ne diyorduk? Toprak!